Circulaţia va fi restricţionată în centrul Bucureştiului, duminică, de St. Patrick's Day

Ultima actualizare:

    La parada de anul trecut, din Bucureşti, au participat 8.000 de oameni
La parada de anul trecut, din Bucureşti, au participat 8.000 de oameni

Atenţie, şoferi! Duminică, 16 martie, între orele 15.00 şi 17.00, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată progresiv. Aşadara, mai întâi, se va restricţiona traficul pe Şoseaua Kiseleff, apoi în Piaţa Victoriei şi pe Calea Victoriei, până la Piaţa George Enescu.Şi asta, pentru că, duminică, Asociaţia Ireland România Network va organiza o paradă în cinstea patronului spiritual al Irlandei, Sf. Patrick.

Mai multe care alegorice, vesel decorate în culorile naţionale ale României şi Irlandei vor defila pe străzile Bucureştiului, însoţite de peste 150 de dansatori şi muzicieni irlandezi, români şi bulgari.

"Anul trecut, conform raportului publicat de Poliţia Românş, peste 8.000 de oameni au participat la Parada St. Patrick din Bucureşti. Pentru că omenii s-au distrat atât de bine la ediţia precedentă şi au înţeles spiritul sărbătorii pe care noi o organizăm, ne aşteptăm ca anul acesta să avem un număr dublu de participanţi", a declarat preşedintele Asociaţiei Ireland România Network, John Long.

Startul paradei îl vor da Excelenţa sa, Ambasadorul Irlandei la Bucureşti, Gerard Corr, viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, şi Preşedintele, IRN John Long.

Pe parcursul paradei, membrii echipei de rugby Arlechinii Bucureşti vor organiza un flashmob la care se pot alătura toţi participanţii la paradă.

Mai mult, aproximativ 40 de majorete de la Şcoala generală nr. 112 vor însoţi parada şi vor susţine un scurt spectacol inedit pe parcursul traseului.

Cadrul muzical va fi asigurat de peste 60 de cimpoieri din Irlanda, Bulgaria şi România.

Copiii care se vor alătura paradei vor primi baloane, steguleţe, iar un artist le va picta feţele.

În acelaşi timp, mai mulţi câini irlandezi, dresaţi să ajute oamenii cu probleme de vedere, vor defila în cadrul paradei, îmbrăcaţi în pelerine verzi.

Parada se va încheia cu un spectacol de dans tradiţional irlandez, în Piaţa George Enescu. Participanţii se vor putea bucura apoi de o degustare de bere neagră în Piaţa Walter Mărăcineanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net