Circ în Spitalul Județean din Timișoara. O infirmieră s-a luat la bătaie cu un paznic

spitalul-judetean-timisoara.jpg

Clădirea Spitalului Județean Timiș
Spitalul Județean din Timișoara
foto: captura Facebook

Momente incredibile, în Spitalul Județean Timișoara. O infirmieră și un paznic al unității s-au certat apoi s-au luat la bătaie în văzul tuturor. Totul s-a întâmplat marți seara, chiar la intrarea în spital. Scandalul ar fi pornit de la faptul că agentul de pază a refuzat să o lase pe fiica infirmierei să intre în spital să-şi viziteze mama. Un martor a filmat totul și scandalul a ajuns în spațiul public.

Din imagini se poate vedea și auzi cum se ceartă infirmiera cu agentul de pază.

Unul dintre cei veniți la spital începe să filmeze. Pe fundal se aude: ”Fă-te live! Filmează tot  să vadă cum sare la un om de ordine!”

”Ești gunoi! Ba tu ești gunoi!”. Acestea sunt cuvintele pe care cei doi și le-au adresat înainte să își care pumni unul celuilalt. Femeiea îl împinge, apoi agentul de pază sare la bătaie. Este însă este pus la pământ de infirmieră.  Apoi, tot el intreabă: ”De ce dai în mine?”

Martorii spun că infirmiera a fost nemulţumită că portarul nu a lăsat-o pe fiica ei să intre în spital, după orele de vizită. 

bataie-infirmiera-paznic-judetean-timisoara.jpg

Infirmiera și paznicul s-au luat la bătaie în incinta spitalului
Scandal între doi angajați ai Spitalului Județean din Timișoara. O infirmieră și un paynic s/au luat la bătaie
foto: captura Facebook Opinia Timișoarei

Anchetă după scandal

 În învălmăşeala creată, un martor a sunat la 112 și a cerut intervenția Poliţiei, potrivit Opinia Timișoarei . Cei doi au depus plângere unul împotriva celuilalt.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă internă în acet caz.

   „Se va constitui o comisie pentru a analiza aspectele petrecute, se va cere punctul de vedere tuturor celor implicaţi. În urma analizei efectuată de către comisie se va stabili exact ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă. În funcţie de concluziile comisiei se vor stabili măsurile necesare. Toată lumea în spitalul judeţean trebuie să respecte regulamentele şi procedurile. Tot ceea ce se desfăşoară în cadrul instituţiei este bazat pe legalitate”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, pentru Tion.ro.

CITEȘTE ȘI: Imagini revoltătoare! Pacienți bătuți și înjurați de infirmiere, la Spitalul Universitar din București

CITEȘTE ȘI: Bătaie ca-n filme la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi - VIDEO

Loading...

Citește și

  • Bărbatul este tras jos de pe bancă

    Scene de o cruzime greu de imaginat au avut loc în curtea unui spital din Iaşi. Un cerşetor bătrân a fost bătut crunt de paznicii unităţii medicale. Cu toate că prin zona respectivă treceau mai multe persoane, nimeni nu a intervenit să-l ajute pe bietul om. Totul a fost filmat de un martor, iar imaginile au devenit publice. Poliţia s-a autosesizat şi face verificări.

  • medic spital pucioasa costel geambasu

    Caz revoltător la Spitalul din Pucioasa! Un tânăr care a şi-a adus bunica la consulaţie susţine că a fost agresat de un medic, care l-ar fi strâns de gât şi l-ar lovit cu pumnii. Din imaginile filmate de victimă se vede cum doctorul ţipă la el şi îl îmbrânceşte. Conducerea unităţii medicale a declanşat o anchetă, în timp ce Poliţia a deschis dosar penal pe numele celor doi bărbaţii, amândoi depunând plângere.