Circ într-o emisiune TV. S-au bătut ca chiorii

bataie.jpg

Mihai Goţiu, Mirel Palada, bataie, emisiune, B1 TV
Mihai Goţiu (în stânga imaginii) a fost lovit cu pumnii și picioarele de Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că depune plângere la Poliţie. Asta după ce a fost bătut de Mirel Palada în pauza unei emisiuni de televiziune.

Politicanul se plânge că a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Incidentul a avut loc ieri  seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV, moderată de Nadia Ciurlin.

Mihai Goţiu şi Mirel Palada au avut schimburi dure de replici în prima parte a emisiunii, iar după pauza publicitară moderatoarea a anunţat incidentul, emisiunea continuând fără prezenţa celor doi, anunță news.ro.

"Mâine dimineaţă (n.r. azi dimineață) mă duc la poliţie. Vreau să mă liniştesc în acest moment. Mâine (n.r. astăzi) va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înțeles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele", a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie la Realitatea TV.

loading...
Loading...