Ciprian Ciucu a pierdut susținerea M10 pentru Primăria Capitalei

Ultima actualizare:

    Ciprian Ciucu a pierdut sprijinul partidului Monicăi Macoveifoto: Facebook
Ciprian Ciucu a pierdut sprijinul partidului Monicăi Macoveifoto: Facebook

M10, partidul condus de Monica Macovei, a anunțat că și-a retras susținerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei, după ce acesta a intrat în negocieri cu PNL pentru intrarea în partid.

Un comunicat al M10, citat de cei de la DIGI 24 anunță: "M10 Bucureşti a decis să retragă susținerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcția de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenție pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o. Fidel principiilor sale, M10 încurajează și susține candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susțină un membru PNL pentru nicio funcție publică în București sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PNL."

Ciprian Ciucu a reacționat la scurt timp de la aflarea deciziei conducerii M10 și a publicat un mesaj pe Facebook: "Am aflat că M10 mi-a retras sprijinul pentru candidatura la Primăria Bucureștiului. Am avut discuții cu Cătălin Predoiu înainte de nominalizarea lui Marian Munteanu. Discuțiile au avut loc în contextul nevoii de unitate a dreptei pentru câștigarea Bucureștiului și a rămas să ținem legătura. Precizez că discuțiile s-au derulat cu informarea conducerii M10 în timp real. Cred în continuare că trebuie să ne unim pentru a câștiga Bucureștiul."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net