Ciorna uitată în bancă de un copil de 10 ani i-a făcut să plângă pe profesori: „Timpul se scurge repede”

Ultima actualizare:

    Ciorna elevului uitată în bancă unei clase a Colegiului I.L.Caragiale din BucureștiFoto: adevarul.ro
Ciorna elevului uitată în bancă unei clase a Colegiului I.L.Caragiale din BucureștiFoto: adevarul.ro

Profesorii de la Colegiul Național „I. L Caragiale” din București care au supravegheat examenul elevilor de admitere în clasa a V-a au descoperit o ciornă scrisă de unul dintre candidați. Cuvintele copilului de 10 ani i-au impresionat pe dascăli până la lacrimi.

Absolvenții claselor a IV-a care doresc să-și continue studiile la un Colegiu au susținut marți (5 iulie) un examen, care a constat în susținerea a două probe distincte la Română și la Matematică, potrivit adevarul.ro.

După ce s-a terminat prima probă, profesorii au descoperit în banca unui elev o ciornă pe care și-a notat gândurile: „Copilăria este cea mai importantă etapă din viaţa unui om. Trebuie să înveţi să zâmbeşti şi să uiţi de toate grijile tale. Orice gând răzvrătit de-al unui copil te poate face bucuros. Nu este o taină a lumii, dar dacă ai fost vreodată trist, se spune că aşa vei rămâne toată viaţa. Fiecare copil se dezvoltă. În curând, acesta va deveni adult, iar mai târziu, moartea îl va primi cu braţele deschise. Ce mai aştepţi?! Distrează-te cât eşti copil! Lasă-ţi gândurile triste spre adulţi şi bagă de seamă, timpul se scurge repede!”

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net