Cioloş s-a răzgândit. Nu ia nici un ministru din cabinetul lui Ponta

Ultima actualizare:

    Președintele Comisiei Europene i-a transmis un mesaj lui Dacian CioloșFoto: AP
Președintele Comisiei Europene i-a transmis un mesaj lui Dacian CioloșFoto: AP

Lista de miniştri pe care o va prezenta Dacian Cioloş nu va conţine nici un nume din Cabinetul condus de Victor Ponta, au declarat, pentru agenţia Mediafax, surse politice. Premierul desemnat a renunţat astfel la includerea în guvern a lui Sorin Cîmpeanu, Bogdan Aurescu şi Marius Nica.

Potrivit informaţiilor iniţiale, premierul interimar Sorin Cîmpeanu, sprijinit în funcţia din Guvern de ALDE, dar fără apartenenţă politică, ar fi urmat să-şi continue mandatul la Ministerul Educaţiei în noul Cabinet pe care îl formează Dacian Cioloş. Şi ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, dar şi ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, amândoi apropiaţi PSD, şi-ar fi continuat mandatele. Surse politice au declarat însă că în lista finală pe care o va prezenta Dacian Cioloş nu vor fi şi miniştri din Cabinetul pe care l-a condus Victor Ponta. Mai mult, vor fi schimbări şi la nivelul secretarilor de stat cu apartenenţă politică. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net