Epopeea fotografiei chefului de la Palatul Victoria continuă! Dacian Cioloș îl acuză pe Marcel Ciolacu de ipocrizie

7544328-mediafax_foto-andreea_alexandru_1.jpg

Dacian Cioloș îi arată cu degetul pe foștii premieri care trăgeau din țigară în spații închise
Foto: Mediafax

Liderul Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), Dacian Cioloş l-a acuzat ieri pe Marcel Ciolacu de ipocrizie.

„Miracol la PSD. Cuprins de un acces brusc de demnitate şi bună-cuviinţă, Marcel Ciolacu, pentru cine nu ştie preşedinte al PSD, cere demisia Guvernului pentru că prim-ministrul a fumat în Palatul Victoria. Ceea ce face PSD acum se cheamă, în limbaj simplu, ipocrizie”, scrie Cioloș pe pagina se de Facebook. “Domnul Ciolacu putea să dea dovadă de demnitate şi să ceară o demisie şi atunci când biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se transformase în fumoar. Nu a făcut-o. A mai avut două astfel de ocazii când Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, prim-miniştri PSD, fumau pe rupte în Palatul Victoria. A ratat şi aceste ocazii. Aşa cum a ratat toate ocaziile de a demisiona sau de a se împotrivi liderilor PSD când puneau România pe butuci. Dar ipocrizia te salvează întotdeauna din a vedea ridicolul şi lipsa de bun-simţ din propria ogradă”, a mai postat liderul PLUS. 
Ludovic Orban, șeful PNL, și Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, au fost fotografiați în timp ce fumau în biroul din sediul Guvernului, pe 25 mai, când premierul își aniversa ziua de naștere. Printre cei prezenți se mai numărau Raluca Turcan, vicepremier, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, și Virgil Popescu, ministru al Economiei. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1