Ciolacu: "Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el! Am stat și am tăcut până acum"

Ultima actualizare:

    Marcel CiolacuFoto: Arhiva Click!
Marcel CiolacuFoto: Arhiva Click!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu are nicio comunicare cu preşedintele Klaus Iohannis şi respinge acuzaţiile conform cărora ar exista o înţelegere între el şi şeful statului. "Să iasă public să-şi ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD”, susţine Ciolacu, referindu-se la preşedintele Klaus Iohanis.

"Când aud pe unu: Ciolacu şi PSD-ul sunt înţeleşi cu Iohannis. N-am, dom-le, ce să mă înţeleg cu ei! Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el. Până nu iese public şi-şi cere scuze cu ciuma roşie.. e cea mai mare mizerie, că am stat şi am tăcut până acum”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară (1 iunie), într-o emisiune la România Tv. 

 Întrebat dacă are vreun fel de comunicare cu şeful statului, Ciolacu a mărturisit că aşteaptă din partea preşedintelui scuze adresate votanţilor PSD.

 "Ce comunicare să avem? Noi suntem în opoziţie, a zis că PSD-ul nu mai contează politic... Să iasă public să-şi ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD. Vrea să-i spun eu la televizor – dar ştie la fel de bine ca şi mine – de unde e ciuma roşie, cine a scos-o. Cum poţi să instigi în halul ăsta tu, preşedintele României? Acuma vine copy-paste ăsta, domnul Cîţu şi vine la fel: dom-le administraţiile PSD... mă, nu-ţi e ruşine, că scot toate hârtiile acu cum dai mită la fiecare administraţie PNL?”, a adăugat Ciolacu.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net