Ciobănesc mioritic, salvat dintr-un canal adânc de trei metri

Ultima actualizare:

    Câinele alb a fost adus repede la suprafaţă, spre bucuria stăpâneiFotografii: ISU Vâlcea
Câinele alb a fost adus repede la suprafaţă, spre bucuria stăpâneiFotografii: ISU Vâlcea

Liber în curtea gospodăriei, un câine alb a fugit miercuri după – amiază pe un câmp din apropierea oraşului Drăgăşani (Vâlcea).

Când stăpânii au realizat absenţa ciobănescului mioritic, s-au panicat şi au plecat imediat în căutarea lui. Locuinţa se află într-o zonă mărginaşă a localităţii, aproape de un teren viran. Membrii familiei au observat că patrupedul căzuse într-un canal de colectare a apelor pluviale, lăsat fără capac. Neştiind cum să procedeze, stăpânii câinelui au apelat numărul de urgenţă 112. „Câinele ciobănesc mioritic, de 73 de kilograme, a căzut într-un canal de un metru deschidere şi trei metri adâncime, cu un nivel al apei acumulate de aproximativ 30 de centimetri, în Drăgăşani”, a explicat ­Octavian Fulger, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. Pompierii au intervenit cu rapiditate, dar s-au speriat când au scos animalul din canalul adânc, neştiind cum va reacţiona. Stăpâna câinelui i-a asigurat însă că nu muşcă şi că este foarte prietenos. Misiunea pompierilor a decurs în bune condiţii, iar ciobănescul mioritic a ajuns nevătămat în gospodăria din care fugise.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net