Cioacă le povestea colegilor cum o bătea pe Elodia

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă
Cristian Cioacă

Cristian Cioacă a comis crima perfectă. Asta spun procurorii, care arată că poliţistul s-a folosit de experienţa sa profesională pentru uciderea Elodiei şi ascunderea probelor care l-ar fi incriminat.

Amănunte şocante ies la iveală în cazul Elodia Ghinescu, la mai bine de 5 ani de la dispariţia avocatei. Într-un referat întocmit de procurorii care anchetează cazul, se arată că Cioacă şi-a ucis cu bestialitate soţia, după care a întocmit, ca la carte, un plan pentru a se debarasa de cadavru, potrivit site-ului "Lumea Justiţiei".

Detaliile sunt susţinute de doi dintre colegii fostului poliţist, care mai arată că în familia Cioacă - Ghinescu violenţa era la ordinea zilei. Cioacă îşi bătea soţia, iar apoi se lăuda cu fapta în faţa colegilor, la birou.

Potrivit procurorilor, tragedia de care se face vinovat Cioacă a început în noaptea de 29 - 30 august 2007, în jurul orei 3.00, când bărbatul s-a întors la domiciliu după o vizită la amantă.

"Într-un conflict grefat de starea de tensiune dintre cei doi soţi, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri. Cantitatea de sânge găsită la faţa locului, precum şi dinamica stropilor de sânge, indică o acţiune de violenţă extremă, urmată probabil de sugrumarea victimei", se arată în raportul procurorilor.

Un coleg de muncă al lui Cioacă ar fi declarat că, la câteva luni de la dispariţia Elodiei, inculpatul ar fi întrebat despre durata de descompunere a unui cadavru. Declaraţia acestui coleg, spun anchetatorii, se potriveşte cu a altuia. În decursul celor cinci ani de la dispariţia soţiei sale, Cioacă a susţinut neîncetat că Elodia este plecată din ţară.

Procurorii au dispus căutări prin Interpol în peste 190 de ţări, însă fără rezultat. Un nou indiciu care arată că aceasta nu avea cum să fie plecată este că în tot acest timp nu s-a efectuat nici o tranzacţie bancară pe numele Elodiei, iar telefoanele acesteia au fost tot timpul închise. O altă dovadă ar fi aceea că în timpul percheziţiilor la domiciliul celor doi soţi au fost găsite documentul de identitate al victimei, carduri şi bijuterii care aparţineau Elodiei.

Patrick, pe vremea când avea 4 ani

La numai două zile după arestarea tatălui său, Patrick (8 ani), copilul lui Cristian Cioacă, a fost vizitat de către angajaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Pentru că micuţul nu a fost găsit nici acasă la tatăl său, nici la domiciliul bunicilor, reprezentanţii DGASPC au mers la şcoala nr. 16 din Piteşti, unde învaţă Patrick. De aici, au plecat împreună spre locuinţa mătuşii copilului, care îl are în grijă.

mama elodiei
mama elodiei

„Va fi făcută o anchetă pentru a stabili ce este mai bine pentru copil în acest moment. Rămâne la sora lui Cioacă sau la bunici. Mama Elodiei, doamna Emilia Ghinescu, ne-a trimis pe fax un document prin care îşi exprimă dorinţa de a i se încredinţa copilul, dar această acţiune o poate face doar Justiţia. Am înţeles că doamna Ghinescu a depus la Tribunalul Argeş solicitarea pentru încredinţarea copilului, iar şedinţa de judecată ar fi marţi", a declarat directorul DGASPC Argeş, Adrian Macovei, potrivit rtv.net.

Emilia Ghinescu, mama Elodiei


    mama elodiei
mama elodiei

„Vreau să-l luăm noi să-l creştem, este singurul nostru nepot. Nu poate să ­rămână copilul în familia unui criminal", a explicat Emilia Ghinescu. Patrick este elev în clasa I şi are rezultate foarte bune la învăţătură.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de acasă în noaptea de 29 august 2007. Cazul a deschis o lungă anchetă a Poliţiei şi Procuraturii, însă trupul avocatei a fost de negăsit. În 2009, Elodia Ghinescu a fost oficial declarată dispărută, iar mai apoi decedată. Miercuri, soţul Elodiei, poliţistul Cristian Cioacă, a fost arestat pentru omor calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net