Cine sunt pesedistele care au votat pentru dezincrimarea abuzului sexual la locul de muncă

Ultima actualizare:

    Andreea Cosma a pozat sexy înainte de a intra în politicăfoto: ploiesteanca.ro
Andreea Cosma a pozat sexy înainte de a intra în politicăfoto: ploiesteanca.ro

Un grup de deputați și senatori PSD a venit cu un proiect de lege - șoc: prag de 200.000 de euro la abuzul în serviciu și abrogarea articolului care incriminează folosirea abuzivă a funcției în scopul obținerii de favoruri sexuale. Culmea, documentul a fost semnat de mai multe femei.

39 de senatori şi deputaţi PSD, în frunte cu deputatul Cătălin Rădulescu, au depus o propunere de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală care instituie pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu, susținând că sancţiunea penală trebuie să intervină doar în cazul unei pagube "substanţiale", scrie News.ro.

Totodată inițiativa legislativa prevede că pedeapsa cu închisoarea sub trei ani se execută la domiciliu. „Pedepsele cu închisoarea de până la 3 ani se execută la domiciliu” și „Pedeapsa cu închisoarea la domiciliu se aplică și în cazul persoanelor condamnate la pedeapsa cu închisoarea peste 3 ani dar cu vârsta de cel puțin 60 de ani sau al celor care suferă de bolile grave sau incurabile stabilite prin lege”, se arată în propunere.

Concret, proiectul propus de parlamentari prevede:

– pedepsele cu închisoarea de până la trei ani se execută la domiciliu, iar condamnările inculpaților care au peste 60 de ani sau suferă de boli incurabile ori grave sunt, de asemenea, executate la domiciliu.

– abrogarea articolului care incriminează folosirea abuzivă a funcției în scopul obținerii de favoruri sexuale.

– îmblânzirea pedepselor pentru dare de mită.

– darea și luarea de mită în numele altuia nu mai reprezintă infracțiuni.

– abuzul în serviciu devine faptă penală numai dacă paguba depăștește 200.000 de euro.

Culmeam, printre cei care au votat pentru dezincriminarea abuzului sexual se numără și câteva doamne. Este vorba de Bucura-Oprescu Simona, Căruceru Aida-Cristina, Intotero Natalia-Elena, Moagher Laura-Mihaela, Oteşanu Daniela, Cosma Andreea, Paraschiv Rodica, Şarapatin Elvira.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net