Cine-a pus astea în drum, sigur a fost om nebun

Ultima actualizare:

    Frizeria ocupă jumătate din trotuar.
Frizeria ocupă jumătate din trotuar.

Oricine poate primi autorizaţie ca să-şi ridice o construcţie oriunde-l taie capul. Chiar şi pe trotuar. Sau pe mijlcul pistei de biciclete. Iar exemplele demne de tot râsul continuă.

Nici trotuarele nu mai sunt ce au fost odată. Cu toţii ştim că aceste spaţii sunt destinate exclusiv pietonilor, însă, în sectorul 6, al Capitalei, lucrurile stau puţin diferit.

În zona cartierului Militari, un bucureştean a primit undă verde ca să-şi ridice o frizerie fix pe trotuar. Baraca ocupă mai mult de jumătate din locul amenajat pentru cei care merg pe jos, astfel că oamenii sunt nevoiţi să o ocolească. ”Autorizaţia a fost dată de Primăria sectorului 6, prin Serviciul de Autorizaţii de Construire, în 2010, pe când primar era Cristian Poteraş şi aşa a rămas până azi”, ne-au spus surse din administraţia locală.

Liftul de la metrou a fost ridicat pe mijlocul pistei pentru buciclişti
Liftul de la metrou a fost ridicat pe mijlocul pistei pentru buciclişti

Trecem la sectorul 1. Pista de biciclete aflată pe trotuarul de pe Bd. Aviatorilor este întreruptă brusc de un ditamai liftul. Acesta aparţine celor de la metrou şi a fost construit chiar pe mijlocul marcajului. Nimeni nu s-a sesizat când a fost aprobată ridicarea lui. Şi în sectorul4, mai exact la Şincai, există un chioşc de ziare amplasat tot pe culoarul bicicliştilor. Pista s-a desfiinţat, baraca nu. 

Ploieşti: Loc pentru maşini cu stâlpul în mijloc

Nici Ploieştiul nu a fost ocolit de gafe. Pe strada General Vasile Milea, aflată în buricul oraşului, există o parcare cu plată. Două dintre locuri nu pot fi folosite, din cauza faptului că angajaţii primăriei le-au trasat în jurul stâlpilor de electricitate. „Este amuzantă situaţia, dar  gândiţi-vă că aşa s-au făcut că muncesc mai mult», ne-a spus, râzând, taxatoarea.

Arad: Intersecţia care duce "în clădire"

O intersecţie cu marcaje făcute ca la carte a stârnit hohote de râs. Intersecţia era între o stradă şi o... clădire, iar trecerea de pietoni fusese pictată la baza zidurilor. Primarul Gheorghe Falcă a spus că această clădire urma să fie demolată pentru a se construi un centru comercial, iar constructorii au vrut să facă, mai întâi, intersecţia şi trecerea de pietoni. Între timp, clădirea a fost dărâmată şi s-a început construcţia centrului comercial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net