Cine a presimțit moartea lui Vadim încă din aprilie. «Nu mai avem timp»

Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor la spital Marioara Zăvoranu
Corneliu Vadim Tudor la spital Marioara Zăvoranu

Corneliu Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei. La ultima întâlnire a tribunului cu mama Oanei Zăvoranu s-a întâmplat ceva care a fost prea puțin luat în seamă la vremea respectivă. Vadim și Marioara s-au luat de mână, iar mama Oanei a spus, mai în glumă mai în serios ”Vadim, oricum nu mai avem mult de trăit!”

Prieteni de aproape 30 de ani, certați la cuțite, după ce s-au susținut reciproc, și împăcați pe patul de moarte. Corneliu Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au oferit o împăcare ca-n filme anul acesta, în Săptămâna Mare. Aflată pe patul de spital, Marioara a acceptat să îl primească pe Vadim Tudor în salonul ei. Cei doi au stat de vorbă şi au îngropat securea războiului. Totul s-a întâmplat în direct, la Kanal D.

"Creştinii se mai iartă între ei. Am vorbit cu medicii de aici şi sunt la curent cu ce se întâmplă cu ea. Eu ştiu că are o natură robustă şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor va trece peste asta. Ne ştim de 38 de ani. La Fundeni au fost şi părinţii mei internaţi, şi un frate de-al meu", a declarat Corneliu Vadim Tudor înainte de a intra în salon.

În salon, Marioara l-a luat de mână pe Vadim. ”Știi de ce te-am primit eu pe tine? Pentru că nu mai avem timp să trăim”. La momentul respectiv, replica Marioarei a fost doar un prilej de amintiri livrești. Vadim l-a invocat pe Zaharia Stancu. ”Asta spunea Zaharia Stancu, pe care l-am cunoscut. Nu mă mai cert cu nimeni, că nu mai am timp să mă împac”. A fost însă o premoniție sumbră. Marioara a murit la scurt timp după acest episod, iar Vadim a încetat din viață ieri, în urma unui infarct.


    Corneliu Vadim Tudor la spital Marioara Zăvoranufoto: captură
Corneliu Vadim Tudor la spital Marioara Zăvoranufoto: captură

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net