Cine l-a ajutat pe Radu Mazăre să fugă în Madagascar

Ultima actualizare:

    Avocatul lui Radu Mazăre spune că ar fi fost ajutat să părăsească țaraFoto: arhivă personală
Avocatul lui Radu Mazăre spune că ar fi fost ajutat să părăsească țaraFoto: arhivă personală

Radu Mazăre a revenit în forță în atenția presei din România, după ce s-a aflat că a părăsit țara, la sfârșitul anului 2017, deși este judecat pentru luare de mită. Avocatul edilului a dezvăluit, mai evaziv, și ce fel de persoane l-au ajutat să plece în Madagascar.

Radu Mazăre a devenit cel mai căutat primar din România, dar avocatul său spune că plecarea sa în insula africană, unde deține un resort de lux, nu trebuie privită ca o fugă, mai ales că nu avea interdicție prin instanță, de a părăsi teritoriul țării noastre:

„Mi se pare că 2017 a fost un an prost pentru Radu Mazăre, în care i-au fost deschise alte patru noi dosare penale. Toate aceste dosare privesc un singur aspect: a semnat niște documente care fuseseră anterior avizate de toate compartimentele din Primăria Constanța”, a declarat avocatul lui Radu Mazăre, la Antena 3, conform Știri pe surse.

„Sunt convins că Radu Mazăre a cântărit foarte bine atât oportunitățile, cât și riscurile în momentul în care a decis să plece din țară. a fost un demers personal. Probabil că s-a folosit de specialiști. Nu a fost neapărat o fugă, ci un refuz de a mai participa direct la derularea procedurilor judiciare împotriva sa. Sper ca acest gest să nu fie taxat sever de instanțele de judecată”, a mai adăugat avocatul.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net