Cine a fost Cătălin Chebeleu, afaceristul care a murit la trei zile după ce a împlinit 38 de ani

catalin_chebeleu.jpg

catalin chebeleu afacerist arad
Cătălin Chebeleu a murit la doar 38 de ani. Era patronul unui bar din oraș
Foto: arhivă personală

A împlinit 38 de ani în 20 iunie și a murit trei zile mai târziu. Cătălin Chebeleu, un tânăr afacerist din Arad, s-a stins din viața pe terenul de tenis, la doar o zi de la petrecerea la care a sărbătorit împlinirea vârstei de 38 de ani. Acesta a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii care vor crește fără tată, dar și mulți prieteni care nu mai pot simți decât șocul și tristețea unei asemenea pierderi.

Cătălin Chebeleu, patronul unui bar din zona Miorița a Aradului, a murit pe terenul de sport de la baza Constructorul, în urma unui infarct suferit în timpul unui meci de tenis de câmp, informează Special Arad. Conform sursei citate, în dimineața zilei de 23 iunie, în jurul orei 8:10, au fost solicitați, de către prietenii cu care era la baza Constructorul, unde jucau tenis de câmp, medicii de la SMURD. Cătălin a fugit să prindă o minge ieșită de pe teren și a căzut, fără a mai răspunde la semnalele celor care îl însoțeau.

În ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi salvat. Se crede că acesta ar fi avut probleme cu tensiunea arterială, pe care o ținea sub control.

Ce a transmis soția lui Cătălin Chebeleu

catalin_chebeleu_familie.jpg

catalin chebeleu familie zi de nastere
Cu doar o zi înainte de tragedie, Cătălin Chebeleu era sărbătorit de familie
Foto: arhivă personală

 

Alina, soția lui Cătălin Chebeleu, a anunțat tragedia și pe Facebook: "Dragii mei, din păcate, soțul meu, tatăl copiilor mei, prietenul vostru, s-a înălțat astăzi la Cer. Dumnezeu l-a vrut lângă el și îngerii lui. Ai fost un om minunat, un soț iubitor și un tată exemplar. Nu te vom uita niciodată și te vom iubi mereu, viața mea! Toți cei care doresc să își ia rămas bun, sunt așteptați la priveghi, în Grădiște, la capela Kuki".

Loading...