Cine a fost Cătălin Chebeleu, afaceristul care a murit la trei zile după ce a împlinit 38 de ani

Ultima actualizare:
Cu doar o zi înainte de tragedie, Cătălin Chebeleu era sărbătorit de familie
Cu doar o zi înainte de tragedie, Cătălin Chebeleu era sărbătorit de familie

A împlinit 38 de ani în 20 iunie și a murit trei zile mai târziu. Cătălin Chebeleu, un tânăr afacerist din Arad, s-a stins din viața pe terenul de tenis, la doar o zi de la petrecerea la care a sărbătorit împlinirea vârstei de 38 de ani. Acesta a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii care vor crește fără tată, dar și mulți prieteni care nu mai pot simți decât șocul și tristețea unei asemenea pierderi.

Cătălin Chebeleu, patronul unui bar din zona Miorița a Aradului, a murit pe terenul de sport de la baza Constructorul, în urma unui infarct suferit în timpul unui meci de tenis de câmp, informează Special Arad. Conform sursei citate, în dimineața zilei de 23 iunie, în jurul orei 8:10, au fost solicitați, de către prietenii cu care era la baza Constructorul, unde jucau tenis de câmp, medicii de la SMURD. Cătălin a fugit să prindă o minge ieșită de pe teren și a căzut, fără a mai răspunde la semnalele celor care îl însoțeau.

În ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi salvat. Se crede că acesta ar fi avut probleme cu tensiunea arterială, pe care o ținea sub control.

Ce a transmis soția lui Cătălin Chebeleu


    Cu doar o zi înainte de tragedie, Cătălin Chebeleu era sărbătorit de familieFoto: arhivă personală
Cu doar o zi înainte de tragedie, Cătălin Chebeleu era sărbătorit de familieFoto: arhivă personală

Alina, soția lui Cătălin Chebeleu, a anunțat tragedia și pe Facebook: "Dragii mei, din păcate, soțul meu, tatăl copiilor mei, prietenul vostru, s-a înălțat astăzi la Cer. Dumnezeu l-a vrut lângă el și îngerii lui. Ai fost un om minunat, un soț iubitor și un tată exemplar. Nu te vom uita niciodată și te vom iubi mereu, viața mea! Toți cei care doresc să își ia rămas bun, sunt așteptați la priveghi, în Grădiște, la capela Kuki".

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net