Cine este Toader Buliga, noul șef al IPJ Bacău. A preluat postul după crimele de la Onești

Ultima actualizare:

    Comisarul-șef Toader Buliga este noul șef al IPJ Bacău
Comisarul-șef Toader Buliga este noul șef al IPJ Bacău

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a decapitat șefii Poliției Bacău și Onești, după oribilele crime comise de Gheorghe Moroșan. Astăzi, 5 martie, a fost numit la cârma IPJ Bacău Tader Buliga, potrivit informațiilor transmise de IGPR.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a demis miercuri, 3 martie, conducerile IPJ Bacău și conducerea Poliției din Onești pentru modul în care s-au mobilizat în cazul crimelor de la Onești.

De asemenea, demnitarul a anunțat că va sesiza Parchetul pentru neglijență în serviciu cu privire la modul în care Poliția a intervenit.

De astăzi, 5 martie, ministrul l-a împuternicit pe comisarul-șef Toader Buliga să exercite pentru 3 luni atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Acesta are o experiență de peste 25 de ani în Ministerul de Interne. Din anul 2009 a condus mai multe structuri, printre care IPJ Suceava, în perioada 2016 -2018.

Toader Buliga a fost șeful IPJ Suceava

Între anii 2018 - 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent a fost director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din MAI.

Adjunctul său este de Constantin Dragoș Bălău, numit tot de astăzi, pentru următoarele 3 luni. Comisarul șef are peste 23 de ani de experiență în structurile ministerului, din 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.

Citește și: 

Crimele de la Onești. Conducerea Poliției Județene Bacău și a Poliției Onești, demise. „Nu am reuşit să salvăm vieţile unor persoane aflate în pericol”

Crimele de la Onești. Au fost torturați muncitorii înainte de a fi uciși? Ce s-a găsit pe corpul unei dintre victime

image
image
image
image
image
image
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net