Cine este Toader Buliga, noul șef al IPJ Bacău. A preluat postul după crimele de la Onești

toader-buliga.jpg

Comisarul-șef Toader Buliga este noul șef al IPJ Bacău
Comisarul-șef Toader Buliga este noul șef al IPJ Bacău

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a decapitat șefii Poliției Bacău și Onești, după oribilele crime comise de Gheorghe Moroșan. Astăzi, 5 martie, a fost numit la cârma IPJ Bacău Tader Buliga, potrivit informațiilor transmise de IGPR.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a demis miercuri, 3 martie, conducerile IPJ Bacău și conducerea Poliției din Onești pentru modul în care s-au mobilizat în cazul crimelor de la Onești.

De asemenea, demnitarul a anunțat că va sesiza Parchetul pentru neglijență în serviciu cu privire la modul în care Poliția a intervenit.

Cine este Toader Buliga, noul șef al IPJ Bacău. A preluat postul după crimele de la Onești

De astăzi, 5 martie, ministrul l-a împuternicit pe comisarul-șef Toader Buliga să exercite pentru 3 luni atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Acesta are o experiență de peste 25 de ani în Ministerul de Interne. Din anul 2009 a condus mai multe structuri, printre care IPJ Suceava, în perioada 2016 -2018.

Toader Buliga a fost șeful IPJ Suceava

Între anii 2018 - 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent a fost director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din MAI.

Adjunctul său este de Constantin Dragoș Bălău, numit tot de astăzi, pentru următoarele 3 luni. Comisarul șef are peste 23 de ani de experiență în structurile ministerului, din 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.

Citește și: 

Crimele de la Onești. Conducerea Poliției Județene Bacău și a Poliției Onești, demise. „Nu am reuşit să salvăm vieţile unor persoane aflate în pericol”

Crimele de la Onești. Au fost torturați muncitorii înainte de a fi uciși? Ce s-a găsit pe corpul unei dintre victime

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1