Cine este tânărul care a murit la Neptun, în timp ce practica kite-surfing: „Nu a fost accident“

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a înecat în zona stațiunii Neptunfoto: Adevărul
Bărbatul s-a înecat în zona stațiunii Neptunfoto: Adevărul

Un tânăr de 36 de ani a fost scos din apele Mării Negre, la Neptun, în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator. Bărbatul practica kite-surfing când a căzut în apă.

Prietenii tânărului sunt șocați de moartea acestuia. Viorel Pleşa avea 36 de ani şi era un împătimit al sporturilor extreme. Venise în Neptun pentru a face kite-surfing, scrie Adevarul.ro. Deşi nu erau valuri, iar tânărul plana aproape de mal, la un moment dat a căzut brusc în apă. Prietenii săi sunt şocaţi: „Lumea noastră iubitoare de apă a avut vânt din belșug, dar totuși a fost o zi tristă. Colegul nostru kiter, Viorel Pleșa, a plătit tributul suprem în valuri, la Mangalia. Nu a fost accident, posibil un atac de cord. Vânt bun oriunde vei naviga, ridere!“, a scris Ion Dumitraşcu pe Facebook.

Vezi imagini cu tânărul Viorel Pleşa, pe www.adevarul.ro

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing. La un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net