Cine este Stelian Nistor, suceveanul care va conduce masoneria lumii. A fost actor

stelian-nistor-comandant_mason.jpg

Stelian Nistor, cel care își va asuma rolul de președinte al Conferinței Mondiale a Ritului Scoțian pentru următorii cinci ani, este un cunoscut actor și om de afaceri
Stelian Nistor, cel care își va asuma rolul de președinte al Conferinței Mondiale a Ritului Scoțian pentru următorii cinci ani, este un cunoscut actor și om de afaceri
FOTO: cronicadefalticeni.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un român va conduce masoneria lumii. Stelian Nistor, cel care își va asuma rolul de președinte al Conferinței Mondiale a Ritului Scoțian pentru următorii cinci ani, este un cunoscut actor și om de afaceri, originar din Fălticeni.

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33° (60 de ani), care va fi pentru cinci ani, din 2020, Preşedintele Conferinţei Mondiale, scrie obiectivdesuceava.ro.

Suceveanul care va conduce masoneria lumii

În perioada 31 mai - 2 iunie, o delegaţie a Supremului Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România a participat la Roma la Sesiunea Naţională a Ritului Scoţian din Italia. Cu această ocazie, Supremul Consiliu italian a acordat titlul şi medalia de Membru de Onoare, cea mai înaltă distincţie ce se poate acorda unui străin, conducătorilor Ritului din trei ţări: Statele Unite, Israel şi România, scrie obiectivdesuceava.ro.

În ţara noastră, Ritul este condus de către Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33, care urmează să preia, în numele României, postul de preşedinte al Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian, începând din 23 mai 2020 şi până în 2025.

Ritul scoţian administrează gradele de la 4 la 33 şi Ultimul din Francmasonerie. Este prezent în România neîntrerupt din 1881. În anii regimului comunist, Ritul a funcţionat în exil.

Cine este Stelian Nistor, suceveanul care va conduce masoneria lumii

  • Stelian Nistor este un cunoscut actor și om de afaceri, originar din Fălticeni. Născut în 29 septembrie 1958, acesta a urmat Liceul „Ștefan cel Mare” Suceava, absolvind ulterior Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale.
  • De-a lungul timpului, a ocupat funcția de director artistic al Teatrului Nottara, nefiind străin nici de o carieră în televiziune. Mai concret, Stelian Nistor a făcut parte din echipa postului Pro TV, până la începutul anilor 2000, când a preferat să-și încerce norocul în lumea afacerilor.
  • În septembrie 2015 a intrat în ordinul masoneriei, fiind ales Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de grad 33 și Ultim al Ritului Scoțian Antic si Acceptat din România.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5