Cine este Liviu Tit Brăiloiu? Este propus la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

Ultima actualizare:

    La Ministerul pentru Românii de Pretutindeni este nominalizat senatorul de Constanţa, Liviu Tit Brăiloiu (54 de ani)FOTO: adevarul.ro
La Ministerul pentru Românii de Pretutindeni este nominalizat senatorul de Constanţa, Liviu Tit Brăiloiu (54 de ani)FOTO: adevarul.ro

La Ministerul pentru Românii de Pretutindeni este nominalizat senatorul de Constanţa, Liviu Tit Brăiloiu. Pe acest domn îl cunoașteți mai puțin, dar poate vă amintiți că i-a arătat degetul mijlociu deputatului USR Iulian Bulai și că a îmbrăncit pe ziariștii acreditați la Parlament.

Liviu Tit Brăiloiu este propus ca ministru pentru Românii de Pretutindeni, în locul Nataliei Intotero.

Tit Liviu Brăiloiu, biografia

A terminat în 1982 Liceul Industrial Eforie. Nu se ştie nimic despre activitatea sa din anii următori. El afirmă că în 1995 a lucrat în turism patru ani. În anul 1999, a absolvit Facultatea de Științe economice, juridice și administrative, apoi un master la Oradea, în timp ce făcea afaceri pe litoral. A terminat aceste studii în anul 2005, la 41 de ani. A fost ales senator în anul 2016.

Tit Liviu Brăiloiu, senator nervos

  • În februarie 2017, Tit Liviu Brăiloiu (54 de ani) a făcut un semn obscen în Parlament în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Pe când părăsea sala, senatorul PSD de Constanţa i-a arătat degetul mijlociu deputatului USR Iulian Bulai care filma momentul, scrie adevarul.ro.  Tot el l-a bruscat pe deputatul USR care filma grupul aleşilor PSD care au părăsit sala.
  • În noiembrie 2017, senatorul Brăiloiu a avut o ieşire nervoasă la adresa jurnaliştilor prezenţi în şedinţa Comisiei de apărare din Senat, pe care i-a numit „ciobani”.
  • Şi în luna decembrie 2017, Liviu Tit Brăiloiu s-a făcut remarcat în Parlament. În timp ce mai mulţi aleşi ai USR au început să împartă cartea „Ferma animalelor“ celor din PSD şi ALDE.
  • Senatorul PSD i-a adresat injurii și senatoarei Florina Presadă, scrie adevarul.ro.   Senatoarea a mers şi le-a spus colegilor că a fost jignită. „Mi-a spus să s** p***. Asta mi-a spus“, le-a relatat Presadă coelgilor săi, cărora nu le venea să creadă că s-a ajuns până aici.  

Conform declaraţiei de avere, Liviu Tit Brăiloiu are două terenuri în Mamaia şi în Eforie Nord, staţiune în care are şi domiciuliul. La capitolul clădiri, senatorul are o casă în Madrid şi trei apartamente în Eforie Nord.

De asemenea, are o colecţie de ceasuri de 300.000 de euro şi bijuterii în valoare de 80.000 de euro.

La capitolul depozite bancare, Brăiloiu notează că are peste 1.100.000 de euro depuşi în diferite conturi bancare, iar peste 3 milioane de euro ar fi investiţi în acţiuni la diferite societăţi comerciale.

Sursa: adevarul.ro

Citește și despre Viorica Dăncilă

Citește și despre Rovana Plumb

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net