Cine este femeia jandarm bătută la proteste și în ce stare se află

Ultima actualizare:

    Femeia jandarm a rămas fără armă în timpul violenţelor din piaţăFoto: Facebook
Femeia jandarm a rămas fără armă în timpul violenţelor din piaţăFoto: Facebook

Imagini teribile au fost surprinse la protestul de vineri, 10 august, din Piața Victoriei. Aproape 500 de oameni au avut nevoie de asistență medicală, iar 70 au ajuns la spital. De asemenea, 35 de jandarmi au fost consultați și îngrijiți medical. Printre ei se află și o femeie jandarm, prinsă în mulțime alături de unul dintre colegi, bătută de câțiva agitatori.

Feemeia are doar 20 de ani și este sergent-major, notează adevarul.ro, care dă vești și despre starea ei de sănătate. Nu a suferit o fractură la coloana cervical[, a;a cum au dat ca diagnostic inițial colegii ei de la Jandarmerie, ci mai multe traumatisme și rămâne în continuare internată într-o unitate medicală.

”Oamenii de la un fast-food din apropierea Pieţei Victoriei au avut un apel pe 112 şi au cerut intervenţia pentru că se devastau vitrinele. Într-o primă intervenţie, au fost colegii noştri de la Poliţie, dar au fost atacaţi de nişte huligani. Apoi a fost trimis un dispozitiv de jandarmi în care se afla şi colega noastră, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasă în viaţă de acolo datorită colegilor noştri”, a spus Marius Militaru, reprezentant al Jandarmeriei.

"Dintre toate intervențiile dificile de aseara, de departe cea mai dificilă a fost să-i explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată pe viață", a mai adăugat Militaru.

Ce spune ministrul Sănătății despre starea femeii jandarm

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a constrazis informațiile oferite de Militaru în ceea ce privește starea femeii jandarm: "Este bine, neașteptat de bine, nu are fractură de coloană cervicală, are un hematom".

Ce spune Marian Godină despre starea femeii jandarm

"Vestea asta, una foarte bună, îi va întrista, paradoxal, exact pe cei care distribuiau la greu și cuprinși de falsă milă știrea că acea fată se zbate între viață și moarte. Sunt atât de lipsiți de scrupule încât le-ar fi convenit să fie așa. Din fericire, femeia jandarm lovită la protest are un traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței. Medicii spun că nu e în stare gravă", a scris Marian Godină pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net