Cine este fosta soție a lui Mihail Bălășescu

Ultima actualizare:

    Cine este fosta soție a lui Mihail Bălășescu: Ana Maria Burchel ar fi avut un trecut tumultuosfoto: Arhiva Personală
Cine este fosta soție a lui Mihail Bălășescu: Ana Maria Burchel ar fi avut un trecut tumultuosfoto: Arhiva Personală

După ce Mihail Bălășescu a fost găsit mort vineri, 4 septembrie, în casa socrului său, iar criminaliștii au anunțat că investighează ipoteza crimei, bănuielile s-au îndreptat împotriva fostei soții a politicianului. Se pare că neînțelegerile financiare dintre cei doi i-au adus sfârșitul. Pentru că tânăra este acum suspectă în dosar, toată lumea se întreabă cine este fosta soție a lui Mihail Bălășescu. Ana Maria Burchel a fost cea de-a patra consoartă a politicianului ucis.

O poveste care are toate ingredientele unui film de acțiune. O crimă feroce în care sunt implicați un politician care se lăuda cu ceva timp în urmă că a făcut sex în biroul șefului său de partid, patru soții, din care ultima a adus acuzații grave de violență domestică și un socru care a promis că se va răzbuna. Mihail Bălășescu și-a găsit sfârșitul brutal, în casa fostului său socru la sfârșitul săptămânii trecute, iar criminaliștii încearcă să dezlege ițele acestei povești incredibile. Dar cine este fosta soție a lui Mihail Bălășescu, cea care a găsit cadavrul politicianului și care este acum suspectă în acest dosar?

Cine este fosta soție a lui Mihail Bălășescu: ea e personajul principal din telenovela «Canapeaua lui Crin»?

Mihail Bălășescu a ajuns în atenția publică în urmă cu cinci ani, cu o poveste cu iz de alcov. Politicianul s-a lăudat că a făcut sex cu o tânără pe care o cunoscuse într-o seară. Politicianul era la vremea respectivă secretar general adjunct al Partidului Național Liberal, iar la conducerea partidului se afla Crin Antonescu. Bălășescu a fost nevoit să-și dea demisia din partid în urma acestui scandal, dar a găsit puterea să facă haz de necaz câțiva ani mai târziu într-un interviu. Chiar dacă identitatea fetei de pe canapeaua lui Crin n-a fost niciodată dată publicității, nu puțini au fost cei care au speculat că ar fi vorba despre aceea care avea să-i devină cea de-a patra soție, Ana Maria Burchel.

Moartea lui Mihail Bălăşescu a îndoliat viaţa politică românească
Moartea lui Mihail Bălăşescu a îndoliat viaţa politică românească

Cum de multe ori cititorii par să știe mai multe decât cei care investighează, și în acest caz femeia de pe canapea a fost identificată cu cea de-a patra soție a politicianului. „Pe iubita lui Bălășescu nu o cheamă Oana, ci Ana! Mai prescis Ana Maria Burchel! E și membră la PNL! Sunt convins 100% că ea e fata de pe canapea pentru că asta e porecla ei la sediu: Canapeaua! În spate de câte ori apar împreună pe undeva, lumea râde și zice: «A venit Bălășescu cu Canapeaua la purtător»”, a scris unul dintre cititori în rubrica de comentarii a site-ului politicstand.com, răspunzând la întrebarea cine este soția lui Mihail Bălășescu. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au divorțat un an mai târziu cu scandal.

Numele lui Crin Antonescu a ajuns fără voie în controversa legată de fosta soţie a lui Mihail Bălăşescu
Numele lui Crin Antonescu a ajuns fără voie în controversa legată de fosta soţie a lui Mihail Bălăşescu

Cine este fosta soție a lui Mihail Bălășescu: prinsă în pat cu instructorul de înot?

Divorțul lui Mihail Bălășescu de Ana Maria Burchel a fost condimentat de acuzații grave în presă. Femeia a declarat că a fost agresată de politician, chiar de față cu mai mulți prieteni. În timpul divorțului, însă, politicianul a transmis prin avocata sa că lucrurile au fost tranșate foarte rapid, nu din pricina violențelor, ci pentru că Bălășescu își surprinsese soția cu instructorul de înot în pat, la scurt timp după nuntă.

Cine este fost asoție a lui Mihail Bălășescu: nemulțumită de partaj?

Partajul care a urmat divorțului le-a dat mult de furcă celor doi și de aici se pare că i s-a tras și moartea politicianului. Liberalul obţinuse la partaj o maşină, care ar fi fost însă în posesia fostului socru. Se pare că acesta din urmă l-ar fi chemat pe Bălășescu în apartamentul său din Bragadiru, pentru a aplana conflictul. La întâlnire, lucrurile au degenerat, iar fostul secretar adjunct al PNL a fost lovit în cap cu o vază şi sugrumat de fostul socru, pentru care procurorii au cerut arestarea în lipsă. 

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net