Cine este fiica lui Mugur Isărescu. Tânăra se ocupă cu afaceri imobiliare

Ultima actualizare:

    Mugur Isărescu  a câștigat 78.000 de lei pe lună în 2017foto: arhiva personală
Mugur Isărescu a câștigat 78.000 de lei pe lună în 2017foto: arhiva personală

Lăcrămioara Isărescu(39 de ani), fiica lui Mugur Isărescu, guvernatorului BNR, este director la o firmă a unui dezvoltator norvegian, care deţine în portofoliu 120 de hectare de teren în Constanţa şi în Bucureşti. Tânăra a intrat în companie în aprilie anul 2014 şi de atunci se ocupă cu proiecte imobiliare în România.

Lăcrămioara Isărescu a absolvit ASE-ul în 1998 şi a apoi a studiat la Harvard timp de doi ani pentru un MBA, scrie economica.net. De asemenea, ea este director de programe guvernamentale în cadrul IBM România. Fiica guvernatorului Mugur Isărescu le-a demonstrat părinţilor că este intresată de studiu, carieră şi evoluţie profesională. 

Fiica lui Mugur Isărescu. Afacerile Lăcrămioarei merg în jos

Fiica lui Mugur Isărescu are 39 de ani şi a studiat la Harvard
Fiica lui Mugur Isărescu are 39 de ani şi a studiat la Harvard

Lăcrămioara Isărescu, fiica lui Mugur Isărescu, nu se poate lăuda cu afaceri profitabile. În ultimul timp, proiectele sale din domeniile de consultanţă şi imobiliare se pare că merg mai mult în pierdere. Actualmente, RomReal, firma cu capital norvegiano-britanic, care urma să dezvolte proiecte imobiliare în România, nu are în desfăşurare nicio lucrare la noi, dar mai deţine 13 terenuri, cu o suprafaţă totală de peste 1,2 milioane de metri pătraţi.

Fiica lui Mugur Isărescu. Lăcrămioara aduce profit firmei familiei

Tânăra se bucură de succes în firma în care se implică şi părinţii ei, mama Elena, de 65 de ani, dar în special tatăl Mugurel Constantin, de 65 de ani, nimeni altul decât guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR). Este vorba despre societatea care se ocupă cu producţia de vinuri. Nu este unul din producătorii de top din ţara noastră, dar rotunjeşte frumuşel veniturile familiei Isărescu, iar la acest lcuru contribuie din plin şi fiica lui Mugur Isărescu.

Fiica lui Mugur Isărescu nu se descurcă singură 

Lucrurile se schimbă, când fiica lui Mugur Isărescu intră singură în afaceri. Potrivit atitudineaonline.ro, o firmă specializată în alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi a raportat în ultimii trei ani activitate 0, nici un angajat şi pierderi uriaşe. Aici, Lăcrămioara Isărescu este asociată  cu o colegă a tatălui sau, de la BNR. O altă firmă la care lucrează a raportat afaceri 0 în ultimii trei ani, nici un angajat şi pierderi cumulate de peste 22.000 lei. Nici la agenâia de publicitate la care este asociată nu a înregistrat mai mult succes. A mers numai în pierdere şi a înregistrat datorii uriaşe. 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net