Cine este Dima Trofim - Tot ce trebuie să știi despre concurentul de la Ferma Vedetelor

Ultima actualizare:

    Dima Trofim este un concurent de la Ferma VedetelorSURSĂ FOTO: rasputin.md
Dima Trofim este un concurent de la Ferma VedetelorSURSĂ FOTO: rasputin.md

Amănunte interesante despre cine este Dima Trofim, celebrul concurent care a participat la show-ul „Ferma Vedetelor” de la PRO TV și actorul-solist care face parte din trupa LaLa Band.

Pentru a înțelege mai bine cine este Dima Trofim, unul dintre concurenții care au participat la „Ferma Vedetelor” (PRO TV), vă dăm câteva informații mai puțin cunoscute despre solistul din LaLa Band.

Numele complet al lui Dima este Dima Gheorghiță Trofim și este născut la data de 14 ianuarie 1989 în Chișinău. El are o înălțime de 1.79 cm și a absolvit liceul „Mihai Viteazu” și Academia de Muzică și Arte Plastice.

Cine este Dima Trofim - Cum a debutat

Am aflat așadar că este un tânăr talentat de dincolo de Prut, dar cine este cu adevărat Dima Trofim și cum a ajuns el celebru? Ei bine, Dima a participat în 2008-2009 la concursul de talente „Fabrica de staruri”, prima ediție din Republica Moldova, unde s-a calificat până în finală.

Ulterior, el a venit la un casting în Buftea și a reușit să obțină un rol în serialul pentru tineri de la PRO TV, „Pariu cu viața”, unde a jucat de fapt propriul rol, cel al băiatului venit de la Chișinău, care este o fire matură.

Cine este Dima Trofim - Cum a evoluat după Lala Band

După terminarea serialului „Pariu cu viața”, Dima Trofim a reușit să devină o vedetă în adevăratul sens al cuvântului în România, pe propriile puteri. El a lansat o piesă solo care a avut succes și apoi a fost participant la „Dansez pentru tine”.

Recent, a participat la show-ul „Ferma Vedetelor”, însă printre altele, a declarat cu ceva timp în urmă că visul lui este să ajungă la Eurovision.

Cine este Dima Trofim - Cum stă cu dragostea

Cu toate că nu are prietenă, dar are o mulțime de admiratoare încă de pe vremea în care activa în LaLa Band, Dima Trofim a mărturisit ce fel de fete preferă: este important aspectul fizic, el preferând fetele înalte și slabe, dar trebuie să mai dețină și alte calități candidatele ideale la inima sa.

Fata de care Dima Trofim ar putea să se îndrăgostească trebuie să fie deșteaptă, zâmbăreață și sociabilă, după cum a povestit chiar el.

Cine este Dima Trofim - Lucruri mai puțin știute

Dima Trofim a venit din nou în atenția publicului în această perioadă prin intermediu emisiunii „Ferma Vedetelo”r unde, conform informațiilor Click!, a fost plătit cu unul dintre cele mai mici onorarii dintre vedete: doar 4.000 de euro.

Dima Trofim este însă un tânăr foarte muncitor și talentat nu doar la actorie și cântat, ci și la gătit după cum a dovedit-o în timpul emisiunii. Unul dintre secretele sale ar fi faptul că exersează acest hobby la propriul restaurant pe care îl deține în Centrul Vechi al Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net