Cine este, de fapt, preotul botoșănean surprins la păcănele

Ultima actualizare:

    Bărbatul i-a scandalizat pe cei care l-au văzut jucând păcănele și bând bereFoto: captură video
Bărbatul i-a scandalizat pe cei care l-au văzut jucând păcănele și bând bereFoto: captură video

Un bărbat în straie de preot a fost filmat în incinta unui bar dotat cu jocuri de noroc, din Botoșani, în timp ce juca păcănele și bea bere cu sete.

În ciuda faptului că localnicii l-au filmat, în timp ce l-au mustrat continuu pentru faptele sale, acesta nu a părut deranjat de ei, ci mai curând de faptul că aparatul nu îi afișa cele dorite pentru a pune mâna pe un câștig mare. 

„Îți dă șeptarii părinte! Îți dă șeptarii…Părinte, ai strâns bani azi? Joci la păcănele, nu ți-e rușine? Ia uite, popa…dați bani la popa. Ia uite, berea-i bere, părinte…Așa, dă-i pe gât, e cald afară într-adevăr. Ți-o da cinci șeptari, popă, să mă c*c în sutana ta! Îți dă două țapuri de bere în gură. Du-te la biserică, popă, lasă aparatele. Părinte îți mai dau o bere? Ia uite, paharul de bere în mână, îl doare în ****. Ia uite, basca în cap…berea în mână, joci la păcănele”, sunt cuvintele pe care i le adresează cel care filmează, fără să obțină nici măcar cea mai mică reacție de la bărbatul prins în fapt, absorbit complet de posibilitatea de intra în posesia unor bănuți.

Mitropolia Moldovei și a Bucovinei a prezentat un punct de vedere în legătură cu filmarea care circulă de câteva zile pe internet: ”În legătură cu filmarea care a început să circule în spațiul public și despre care se spune că înfățișează «un preot botoșănean care joacă la păcănele», fac precizarea că personajul din înregistrarea video nu este nici preot, nici călugăr, nici din județul Botoșani, nici din alt județ al Arhiepiscopiei Iașilor. După datele pe care le avem, este doar în trecere prin zona Moldovei și, cel mai probabil, poartă în mod abuziv o îmbrăcăminte care l-ar putea asocia cu o față bisericească”, a declarat preotul. Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor, potrivit Botoșani News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net