Cine este consiliera care a oferit explicaţii uluitoare despre Oprescu

Ultima actualizare:

    Simona Creţu foto: www.rasunetul.ro
Simona Creţu foto: www.rasunetul.ro

Scene absolut incredibile petrecute joi (10 septembrie) în direct la Antena 3. Simona Creţu, consilierul general în Consiliul General al Municipiului București, a făcut o serie de declaraţii şocante despre arestarea lui Sorin Oprescu. Conform acesteia, ceea ce a dus la reţinerea fostului edil al Capitalei este legea atracţiei universale.

Simona Creţu a vorbit preţ de câteva minute bune, în direct la Antena 3, unde a făcut afirmaţii dintre cele mai incoerente în cazul arestării lui Sorin Oprescu.

Simona Creţu, despre arestarea lui Sorin Oprescu

Mai mult de atât, consiliera a mărturisit că şi-a dorit ca Sorin Oprescu să fie anchetat de DNA, ba chiar a scris pe foaie, ca în final să se întâmple acest lucru. Iată mai jos mărturiile halucinante ale acesteia la adresa lui Sorin Oprescu.

«Da, e o schemă "win-win" și "win-lose", adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toți îl iau pe el, domne, nu face, nu nu știu ce, eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câștig, dar tu pierzi, adică știu eu că tu nu ești în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiți mesajul pe win-lose, nu-ți primește, nu ți-l face, adică relația e tensionată, e NOT OK și chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui și e tensionată relația și nu merge pe win-lose, deci nu poți să trimiți mesajele și pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajați, nu știu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, așa, împreună combatem corupția. Ca în schemă, așa. Uneori încerc să le fac să iasă fără să scriu, să le fac să iasă în toate felurile, caut metode, așa. Cam despre asta e vorba, așa. Voiam să vadă oamenii că e o schemă și, efectiv, melodiile au niște... Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adică eu când îl chemam pe el apărea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodată Enrique și sunt niște cântăreți pe care-i vezi când te gândești la numele lui, deci zic Sorin, pac, îi apare melodia. Bine, sunt multe chestii și de asta», a declarat Simona Creţu, consilier general la Primăria Capitalei, la Antena 3, potrivit dcnews.ro.

Pe lângă aceste declaraţii, consiliera a vorbit şi despre legăturile dintre persoane apropiate şi artişti internaţionali, discursul ei fiind unul de-a dreptul incoerent.

«Să știți că e foarte tare deci ce zic, eu nu am ieșit, fiind delicată situația, păi eu puteam și ăștia n-ați văzut că tot stau și-și pun semne de întrebare 'mă, da pe cine să punem' și eu am făcut multă treabă, cum să zic, și cu Văcăreștiul și cu aia și cu aia, eu, nu m-ați văzut la televizor, deci eu nu am ieșit la televizor, pentru că... bine, o să încep să ies, dar sunt niște lucruri delicate, că să le zici 'bă, stai frate, că eu fac chestiile astea', eu cam le-am zis. Și Oanei, Oana Grigore, e la Comisia de Mediu unde sunt eu, eu i-am spus acum trei săptămâni, dar efectiv, faza asta ce a făcut, că d-aia zic, când faci cu inima închisă el nu prea mai face ce vrea el, d-aia zic să faci ceva cu voința pentru că ai inima mai tare și efectiv, că nu, nu mai era logic, deci în momentul în care-l prinseseră pe Moni Wigler, care era consilierul lui și era așa, el nu trebuia să mai ia, era logic, că altfel, îl înfunda și pe ăla și pe el. Și de aia zic, nu sunt așa, când vrei să le explici logic, nu sunt așa, sunt altfel lucrurile. Și eu făcând cursul ăsta, am creat deschidere, adică ce înseamnă deschidere, mie-mi ies lucrurile astea, eu tot timpul vin și încerc să-i învăț pe alții, adică îl ajut să se deschidă».

Cine e Simona Creţu

Simona Creţu a ajuns consilier în cadrul Primăriei Capitalei cu susţinerea PDL. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Jurnalism din Bucureşti şi ţine cursuri despre legea atracţiei universale. Simona Creţu a intenţionat şi să candideze la Preşedinţia României.

Sorin Oprescu, arestat 30 de zile

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a fost reţinut sâmbătă noaptea (5 septembrie), după ce a fost acuzat de luare de mită.

Mandatul de arestare pentru 30 de zile a fost emis duminică noapte (6 septembrie). Decizia luată de judecători nu este definitivă, însă este executorie, Sorin Oprescu fiind dus în arestul Poliţiei Capitalei. Primarul capitalei a fost reţinut de procurorii anticorupţie după ce ar fi primit 25.000 de euro mită. Primarul Capitalei a contestat decizia.

Sorin Oprescu a fost arestat pentru 30 de zile
Sorin Oprescu a fost arestat pentru 30 de zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net