Cine este cea de-a 60-a victimă de la Colectiv. Tânărul era din Sinaia

alexandru_hogea.jpg

alexandru hogea colectiv victime 60 raniti
Alexandru Hogea avea 19 ani şi era student la Facultatea de Automatică
foto: arhiva personală

Pe lista celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv a fost trecut duminică şi numele lui Alexandru Hogea. Tânărul avea 19 ani şi era internat într-o clinică din Viena. În urma tragediei, el a suferit arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului.

Alexandru Hogea, rănit în incendiul de la Colectiv fusese transferat în urmă cu două săptămâni în Austria, cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie. Atunci, părinţii tânărului au ajuns cu o cursă de linie la Bruxelles, acolo unde li se spusese de la Spitalul Universitar că va fi dus fiul lor, ulterior aflând că el a fost transportat la clinica AKH din Viena. După toată această confuzie, oamenii au ajuns tot cu o cursă de linie în Austria, acolo unde duminică dimineaţa organismul fiului lor nu a putut să mai lupte.

Alexandru Hogea avea 19 ani şi era din Sinaia, unde a învăţat la Colegiului ”Mihail Cantacuzino”. Tânărul era student în Capitală, la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, sâmbătă, la 60. Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 40 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă 11 au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franța, unul în Austria și doi în Germania. În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 40 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 10 în stare critică sau gravă.

loading...
Loading...

Citește și

  • colectiv lumanari omagiu oameni

    60 de tineri sunt trecuţi în acest moment pe lista îndoliată din clubul Colectiv. Un alt pacient rănit în incendiu a murit, duminică, la un Spital din Viena unde fusese transferat.

  • alexandru mihai iancu

    Bilanţul tragediei de la Colectiv din urmă cu trei săptămâni a ajuns la 59 de morţi. Sâmbătă dimineaţă (21 noiembrie), un alt tânăr care se afla internat în stare critică la Spitalul "Sf. Ioan" a decedat din cauza arsurilor pe care le-a suferit în noaptea fatidică de 30 octombrie. Pacientul se numeşte Alexandru Mihai Iancu şi avea 25 de ani.

  • colectiv bucuresti

    Vineri (30 octombrie) un incendiu imens a izbucnit în clubul Colectiv din București, în urma căruia nu mai puțin de 27 de persoane au murit, iar peste 140 au fost rănite. Totul a început cu un concert la care au participat câteva sute de persoane.

OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1