Cine este bărbatul cunoscut drept „mâncătorul de femei”. Toate concubinele lui sunt de negasit

646x404.png

Vasile Lavric este acum suspectat de dispariția a patru femei în total
Foto: adevărul

Vasile Lavric, rădăuţeanul în vârstă de 62 de ani, cunoscut drept „mâncătorul de femei”, a fost dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte. Acesta este suspectat că ar avea legătură cu dispariţia a trei surori, bărbatul iubindu-se cu fiecare dintre ele. Mai nou, a dispărut şi a patra concubină a acestuia, motiv pentru care a fost din nou ridicat de polițiști.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au ridicat din nou de acasă pe Vasile Lavric, cunoscut drept „mâncătorul de femei”, acesta fiind dus la audieri, la Bucureşti. În dosar ar fi vorba despre o a patra femeie dispărută, concubina lui Vasile Lavric, cu care acesta avea şi copii, Aurica Bodnărescu, care este, la rândul ei, de negăsit.

Care este povestea „mâncătorului de femei”

Cazul bărbatului denumit astfel este deschis încă din anul 1995. Vasile Lavric s-ar fi iubit cu trei surori din zona Rădăuţi, care au dispărut de acasă fără urmă.

Este vorba despre Iuliana Iordache dispărută în anul 1995, când avea doar 16 ani, Nicoleta Iordache, de 31 de ani la data dispariţiei, şi Ramona Iordache de 18 ani, ambele dispărute în 2005, la trei luni distanţă una de cealaltă. 

 

Citește continuarea pe Adevărul


 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1