Cine e Dalia Ciubucă, blonda sexy propusă de Marian Vanghelie pentru europarlamentare

dalia-ciubuca-marian-vanghelie-europarlamentare2.jpg

Cine este Dalia Ciubucă, una dintre propunerile lui Vanghelie pentru alegerile europarlamentare
Foto: Colaj Click/ Arhivă personală

Cine spune că doamnele și domnișoarele sexy și „tunate” nu pot candida pentru funcții importante? Exact această „ieșire din stereotipie” vrea să o experimenteze în prezent și Marian Vanghelie, ale cărui propuneri pentru alegerile europarlamentare au stârnit reale controverse.

Fostul primar PSD al sectoului 5 al Capitalei a stabilit deja lista noului său partid, Partidul Social Democrat Independent, pentru alegerile europarlamentare. Din documentul în cauză, la primă vedere, sare în ochi un nume ce rezonează mai degrabă în lumea cluburilor bucureștene. 

dalia-ciubuca-reactie3.jpg

Dalia Ciubucă, în clubul BOA
Foto Facebook

Printre candidați se numără și Dalia Ciubucă, în vârstă de 32 de ani, care ar putea ușor să devină model de lenjerie intimă spre exemplu, având în vedere atuurile sale fizice. Faptul că a apelat, de-a lungul timpului, la „îmbunătățiri” mai mult sau mai puțin vizibile, nu o împiedică însă pe aceasta să își revendice dreptul de a candida la europarlamentare, așa cum singură a explicat. 

dalia-ciubuca1.jpg

Dalia este organizator de evenimente pentru un club de fițe din Capitală
Foto Facebook

Cine este Dalia Ciubucă, blonda sexy propusă de Vanghelie pentru europarlamentare 

Deși societatea a impus, de-a lungul timpului, un anumit tipar atunci când vine vorba de reprezentanții unui stat, legile, chiar și cele „nescrise”, nu împiedică o doamnă sau domnișoară preocupată de forma sa fizică să-și urmeze visul de a deveni europarlamentar. Cine spune, până la urmă, că nu poți să mergi din club direct la Bruxelles? Cum cele două activități nu se exclud una pe cealaltă, iată că Dalia Ciubucă, ce a activat ca PR pentru clubul Chaboo, a ajuns pe listele de propuneri pentru europarlamentare.

dalia-ciubuca-europarlamentare.jpg

Dalia Ciubucă vrea să ajungă europarlamentar
Foto Facebook

Aceasta vine din Alba și este o obișnuită a cluburilor de fițe din Bucuresti. Ea este organizator de evenimente și se prezintă ca analist politic, potrivit Evz.ro, lucrând în prezent pentru clubul BOA-Beat of Angels din Capitală. 

O altă reprezentantă pentru partidul lui Vanghelie este Bianca Berchez. Berchez are 28 de ani și este din Târgu-Jiu. Aceasta este, de asemenea, organizator de evenimente, deținând o firmă împreună cu Dalia. 

Marian Vanghelie a ajuns membru într-un partid care a reușit să strângă mai mult de 200.000 de semnături unice pentru a putea avea candidați la alegerile europarlamentare. Este vorba despre Partidul Social Democrat Independent, formațiune politică despre care se vehiculează că este „condusă din umbră” de acesta. 

bianca-berchez-europarlamentare.jpg

Bianca Berchez candidează, de asemenea, pentru alegerile europarlamentare, din partea Partidului Social Democrat Independent
Foto Facebook

Marian Vanghelie și Partidul Social Democrat Independent 

Marian Vanghelie a anunțat acum ceva timp că și-a făcut un partid de stânga, naţionalist, în care se vor regăsi muncitorii, de la ceferişti şi până la vânzătorii din supermarketuri. „Vreau să mă bat, de aceea am făcut şi acest partid a cărui lansare o să o facem în luna ianuarie. (..) Se numeşte Partidul Social Democrat Independent (PSDI) şi cred că românii vor înţelege şi vom izbândi să ne debarasăm de aceste gunoaie care au distrus această ţară. (...)

O să fie un partid de stânga, un partid - dacă vreţi - în care muncitorii să se regăsească, şi când spunem muncitori ne referim de la ceferişti, de la cei care lucrează pe vagoane, până la vânzătorii de la Metro, de la Carrefour, că nu mai există nimenea astăzi care să poată să le ia apărarea. Va fi un partid de stânga, la stânga PSD-ului, stânga naţionalistă, în sensul cel mai coerent al lucrurilor, în sens pozitiv”, spunea Vanghelie în urmă cu ceva vreme. 

Loading...

Citește și

  • oana mizil fetita

    “Frumoasa este «meseria» de mămică!”, ne spunea Oana Mizil (42 de ani), soția lui Marian Vanghelie (50 de ani), atunci când am întrebat-o cum se descurcă cu fetița lor, acum în vârstă de 3 ani şi cinci luni. Maria este adorabilă, iar recent a stat cuminţică la o şedinţă foto specială, alături de mămica ei. Cele două par decupate din revistă.

  • marian vanghelie primar edil sector 5

    Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, vrea să scape de măsurile judiciare care nu îi permit să părăsească țara. După ce a stat 107 în arest preventiv, apoi în arest la domiciliu, acum mai are o singură restricție: să iasă din România.