Cine e cea de-a 59-a victimă de la Colectiv. Tânărul avea 25 de ani

alexandru_mihai_iancu.jpg

alexandru mihai iancu
Alexandru Mihai Iancu (în centru), alături de Vlad Ţelea şi Alex Pascu, de la trupa Goodbye to Gravity
Foto: gandul.info

Bilanţul tragediei de la Colectiv din urmă cu trei săptămâni a ajuns la 59 de morţi. Sâmbătă dimineaţă (21 noiembrie), un alt tânăr care se afla internat în stare critică la Spitalul "Sf. Ioan" a decedat din cauza arsurilor pe care le-a suferit în noaptea fatidică de 30 octombrie. Pacientul se numeşte Alexandru Mihai Iancu şi avea 25 de ani.

S-a mai stins un suflet nevinovat în urma incendiului din clubul Colectiv. Alexandru Mihai Iancu avea 25 de ani, iar cauzele decesului au fost ca și în celelalte cazuri, arsurile externe, arsurile de căi respiratorii și întoxicația cu monixid de carbon. Tânărul era intubat, iar în ultimele zile făcuse complicații renale și digestive. Medicii nu au mai putut să-l salveze, organismul său fiind slăbit. 

Alexandru Iancu era din Bucureşti şi absolvise Academia de Studii Economice, potrivit informaţiilor de pe profilul său de pe pagina de socializare.

Tânărul era un mare pasionat de muzică şi cânta la chitară. De asemenea, Alexandru Iancu era fan Goodbye to Gravity, postând pe pagina de socializare mai multe videoclipuri ale formaţiei şi îndemnându-şi, pe 29 octombrie, prietenii de pe pagina de socializare să meargă la concertul trupei din clubul Colectiv.

"Te-ai dus printre stele, Johnny Depp al nostru! Mă bucur că te-am cunoscut, om minunat! Condoleaţe familiei!", a scris una dintre prietenele tânărului, pe pagina acestuia de Facebook.

O altă pacientă rănită în incendiul din Colectiv, Andreea Ştefan, a murit, vineri, în spitalul din Germania unde fusese transferată, în urmă cu aproximativ două săptămâni, de la Spitalul "Sfântul Ioan” din Bucureşti, În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană.

În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numărul victimelor ajungând la 59. Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franța și doi în Germania. În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 40 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 10 în stare critică sau gravă.

Loading...

Citește și

 • incendiu colectiv

  Vineri (20 noiembrie), o tânără rănită în incendiul care a avut loc la Clubul Colectiv a murit, la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproape două săptămâni. Astfel, bilanțul a ajuns la 58 de morți, la trei săptămâni după tragedie. Potrivit unor surse medicale, femeia care a decedat avea 28 de ani.

 • bilant club colectiv andreea stefan

  Vineri (20 noiembrie), o altă tânără rănită în incendiul din Clubul Colectiv a murit, la un spital din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproape două săptămâni. Femeia avea 28 de ani și suferise arsuri pe corp și arsuri pe căile respiratorii. Pacienta care a decedat în Germania se numește Andreea Ștefan și este din Râmnicu Vâlcea.

 • colectiv bucuresti

  Vineri (30 octombrie) un incendiu imens a izbucnit în clubul Colectiv din București, în urma căruia nu mai puțin de 27 de persoane au murit, iar peste 140 au fost rănite. Totul a început cu un concert la care au participat câteva sute de persoane.

 • colectiv unplugged

  „Colectiv Unplugged” este un eveniment muzical organizat în memoria celor 56 de victime ale incendiului din Club Colectiv. Spectacolul are loc vineri (20 noiembrie), în Piața Universității din București, începând cu ora 19:30. Peste 1.500 de oameni și-au anunțat prezența online. Acest eveniment inedit este organizat de prietenii celor care au pierit în incendiul produs la data de 30 septembrie.

 • Criminaliştii şi poliţiştii s-au mobilizat imediat pentru a găsi cauzele dezastrului din club. Încă de vineri noaptea (30 octombrie), au făcut o primă cercetare la faţa locului.

 • campanie colectiv coruptia ucide

  O serie de imagini de o duritate extremă sunt distribuite pe Facebook în campania intitulată „Corupţia ucide”. Deşi scopul acesteia este de a atrage atenţia publicului asupra tragediei din clubul Colectiv, nu toată lumea este încântată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1