Cine e cea de-a 58-a victimă de la Colectiv. Tânăra era din Vâlcea

Ultima actualizare:

    Femeia a murit la o unitate sanitară din GermaniaFoto: Mediafax
Femeia a murit la o unitate sanitară din GermaniaFoto: Mediafax

Vineri (20 noiembrie), o altă tânără rănită în incendiul din Clubul Colectiv a murit, la un spital din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproape două săptămâni. Femeia avea 28 de ani și suferise arsuri pe corp și arsuri pe căile respiratorii. Pacienta care a decedat în Germania se numește Andreea Ștefan și este din Râmnicu Vâlcea.

Ea a fost rănită foarte grav în incendiul de la Club Colectiv, care a avut loc la 30 octombrie. Tânăra a ajuns în stare critică la Spitalul „Sfântul Ioan” din Capitală. A fost transferată la o clinică din Germania, unde a murit vineri (20 noiembrie), la trei săptămâni de la tragedie. Andreea Ștefan se afla cu prietenul ei în Club Colectiv în acea seară când a avut loc incendiu și, din păcate, cei doi nu au reușit să iasă la timp din clădire. Ea a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului, cele mai afectate zone fiind pieptul și fața, potrivit romaniatv.net.

În urma incendiului din Club Colectiv  au murit 27 de oameni în seara de 30 octombrie, iar alți 31 de oameni au decedat în cele trei săptămâni de la tragedie. Numărul victimelor ajungând, vineri (20 noiembrie), la 58. Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite și internate la spitalele din București. Dintre acestea, 39 au fost transferate la clinici din străinătate, însă zece au decedat: trei în Marea Britanie, doi în Olanda, unu în Israel, unul în drum spre Elveția, unul în Franța și doi în Germania. În spitalele bucureștene mai sunt internați 44 de răniți, 11 dintre aceștia aflându-se în stare critică sau gravă.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net