Cine e bărbatul care a lăsat-o însărcinată pe cea mai grasă femeie? Este atras de persoanele supraponderale

Ultima actualizare:

    Costică Lăcătuş,  tatăl fetiţei
Costică Lăcătuş, tatăl fetiţei

Mariana Buică nu mai are linişte de când a aflat că este însărcinată, fix înaine cu o lună înainte de a-şi strânge bebeluşul în braţe. Femeia nu vrea să dezvăluie identitatea celui cu care a rămas însărcinată, însă cei care o cunosc spun că tatăl copilului ar fi soţul Victoriei Lăcătuş.

Fratele Victoriei Lăcătuş, femeia care în urmă cu patru ani, aducea pe lume o fetiţă cu ajutorul unei armate de medici de la Spitalul Elias face dezvăluiri incredibile despre bărbatul care ar fi lăsat-o însărcinată pe Mariana Buică. Eduard Şoşoiu a povestit la Pro Tv că după ce s-a stins sora lui, care nu a mai ajuns la o operaţie de micşorare a stomacului, Costică Lăcătuş nu s-a interesat de micuţă care a ajuns în grija lui şi a soţiei.

Mariana Buică

"El a plecat de câteva luni în Italia, la părinţii lui, la cerşit. Cu asta se ocupă. Nu a adus fetiţei nici măcar un pampers sau un pachet de biscuiţi. Am văzut-o pe mariana Buică cu el. A stat la el două luni.

Vreau să o avertizez să aibă mare grijă cu el. Să nu păţească precum sora mea, pe care a sedus-o şi apoi nu i-a mai păsat de ea şi nici de copil", a spus bărbatul la emisiunea "La Măruţă".

În faţa acestor dezvăluiri, Mariana Buică a rămas aproape fără cuvinte. Cea mai grasă femeie a negat că soţul Victoriei Lăcătuş ar fi tatăl copilului ei.

"Nu este tatăl copilului meu. A vrut să aibă ceva cu mine, aflasem despre soţia lui, despre fetiţa lui. M-a căutat foarte mult, a fost insistent, am vorbit la telefon. Este adevărat că ne-am vazut, dar dacă el şi-a abandonat copilul, cum puteam să fac eu unul cu el?

Bărbatul cu care am rămas însărcinată este de undeva de lângă Craiova, am încercat să am o relaţie cu el, dar nu s-a putut. M-a supărat şi faptul că el nu crede că m-a lăsat gravidă", a mai spus Mariana Buică la Pro tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net