Cine ar fi crezut! Pe 31 mai, începe ”Festivalul Cireșelor”, la Păulești. Cap de afiș, Anda Adam

anda-adam-canta-la-festivalul-cireselor.png

Anda Adam este cap de afiș la ”Festivalul Cireșelor”, de la Păulești
Anda Adam este cap de afiș la ”Festivalul Cireșelor”, de la Păulești

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cine ar fi crezut! Duminică, pe 31 mai, începe ”Festivalul Cireșelor”, în comuna prahoveană Păulești. Cap de afiș este Anda Adam, alături de Amna, Nico, Carmen Rădulescu și Florin Vasilică cu Grupul Teleormanul. Primărul localității Sandu Tudor a reușit să-i strângă pe toți artiștii gratuit.

Duminică, când toată lumea este acasă, va fi distracție mare în rândul locuitorilor din Păulești, și nu numai! Primăria organizează ”Festivalul Cireșelor”, un eveniment care a devenit tradiție în ultimii ani.

primarul-comunei-paulesti-sandu-tudor.jpg

Primarul comunei Păulești, Sandu Tudor, organizează și anul acesta ”Festivalul Cireșelor”, chiar dacă în mod diferit
Primarul comunei Păulești, Sandu Tudor, organizează și anul acesta ”Festivalul Cireșelor”, chiar dacă în mod diferit

Doar că oamenii nu se vor strânge ca pe vremuri în parcul de lângă stadion ca să celebreze momentul, ci vor sărbători acasă, în fața calculatorului.

Cea de-a 12 ediție a ”Festivalului Cireșelor” va avea loc online pe pagina de Facebook a Primăriei Păulești, începând cu ora 15.30.

Primarul comunei Păulești organizează „Festivalul Cireșelor” online

”Cu toții trecem printr-o perioadă dificilă, cu restricții, și este nevoie să ne descrețim puțin frunțile. În plus, tradiția acestui festival trebuie să meargă mai departe, indiferent de situație. Chiar dacă adunările publice sunt interzise, deocamdată, împreună cu impresarul artiștilor, am decis să le ofer o surpriză nu doar păuleștenilor, ci tuturor românilor dornici de distracție. Aceștia pot urmări spectacolul, dat în cinstea cireșelor, pe pagina de Facebook a primăriei. Toți artiștii care vor apărea în program vor cânta gratuit. Le rămân recunoscător și niciodată dator”, ne-a declarat Sandu Tudor, edilul Păuleștiului, una dintre cele mai dezvoltate comune din Prahova.

Rând pe rând, vor cânta Anda Adam, Amna, Nico, Carmen Rădulescu, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, Nicu Paleru, Alesis, Vasi Carabut și Mihaeala Cristina Coman.

afis-artisti-festivalul-cireselor.jpg

Artiștii care apar pe afișul evenimentului online
Artiștii care apar pe afișul evenimentului online

Cei care doresc să apară online alături de artiștii invitați și să le arate cum se distrează pe muzica lor, pot accesa linkul: https://us02web.zoom.us/j/3401781803.

Evenimentul este organizat de Primăria Comunei Păulești Prahova, în colaborare cu FaxMedia Fest - Organizator evenimente publice și private. Transmisia live va fi asigurată de Musik Sound.

Primele cireșe din România se coc la Păulești

Comuna Păulești este vestită pentru cireșele sale. Sunt primele care se coc, la început de mai, iar oamenii sunt mândri că apar cu ele pe harta țării. Aproape că nu există familie care să nu aibă măcar un cireș în curte.

barbat-urcat-in-cires-la-cules.jpg

În această perioadă, localnicii din Păulești sunt mai tot timpul la cules de cireș
În această perioadă, localnicii din Păulești sunt mai tot timpul la cules de cireș

”Aurul” roșu, așa sunt cum denumite renumitele cireșe de Păulești, se vând acum la mai toate porțile de la șoseaua principală, DN 1B.

În timp ce în piețele din București și alte mari orașe, fructele se dau și cu 35 de lei kilogramul, de la poarta omului le iei cu 10 lei. Și se jură că nu sunt stropite.

Așa că dacă ai drum spre munte sau spre Slănic Prahova, treci prin Păulești ca să-ți satisfaci pofta de cireșe! Le găsești  la vânzare până vara, târziu.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/piata-de-cirese-pe-drumul-judetean-cat-costa-un-kilogram

https://www.click.ro/news/national/poftiti-la-cirese-curate-fara-otrava-pe-ele

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5