Cinci morți și 3 răniți în urma unui accident din Teleorman. A fost activat planul roșu

accident-draganesti.jpg

Cinci persoane au murit în urma unui accident produs pe raza localităţii Drăgăneşti - Vlaşca
Foto: News.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cinci persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie, produs luni noaptea, între o autoutilitară şi un autotren, în localitatea Drăgăneşti Vlaşca din judeţul Teleorman.

Din primele date, în accident au fost implicate o autoutilitară care tracta o platformă şi un autotren, anunță News.ro. Poliţia transmite că cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au suferit vătămări. Toate erau pasageri în autoutilitară. Conform ISU Teleorman, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, începând cu ora 02.10.

„La faţa locului s-au deplasat imediat şase echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare grea, o maşină de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple, din cadrul SAJ Teleorman cinci echipaje medicale şi mai multe echipaje de poliţie”, precizează ISU Teleorman.

Șoferul autotrenului a scăpat cu leziuni ușoare

Potrivit datelor iniţiale furnizate de ISU Teleorman, trei persoane au murit pe loc, două au fost găsite în stare gravă, iar alte trei erau încarcerate, cu multiple traumatisme. Conform ISU, victimele încarcerate au fost eliberate rapid din caroseria deformată şi predate echipajelor medicale. Patru dintre cele opt victime au fost transportate la spital, în stare comatoasă, cu multiple traumatisme, iar una a fost asistată medical la faţa locului. ”Şoferul autotrenului, conştient şi cooperant, fără leziuni grave, a refuzat transportul la spital”, transmite ISU.

Citește și:

VIDEO Momentul în care un șofer loveste în plin doi tineri, într-o staţie de autobuz

Criminalul din Corbu este consumator de droguri și avea nevoie de bani pentru substanțe. Se drogase și în ziua crimei

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5