Chris Suspect, fotograful „favorit” al lui Trump, invitat special la Vama Veche

chris_suspect.png

chris suspect fotograf
Chris Suspect, fotograful "preferat" al lui Donald Trump va veni în România

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Unul dintre cei mai în vogă fotografi americani, Chris Suspect, va veni în România. El este invitat special la cel mai important festival de arte vizuale din România, iar cei pasionați de fotografie și film vor avea parte de multe surprize și experiențe.

Președintele american, Donald Trump, nu prea îl agreează pe fotograful Chris Susăect, iar dacă îi studiem portofoliile cu imaginile realizate, ne dăm seama de ce. Încă de la investirea în funcția de președinte a lui Trump, la începutul acestui an, Chris a surprins o mulțime de cadre de la protestele care au avut loc la Washington împotriva lui Trump.

Câteva dintre aceste fotografii au fost incluse într-o carte ilustrată, un fel de album foto, la care au participat 27 de fotografi profesioniști. Acest proiect se numește Un-Presidented: The Inauguration of Donald J. Trump and the People’s Response (Învestirea lui Donald J. Trump și reacția poporului) și este o colecție de imagini alb-negru de stradă și documentare, care ascund un mesaj puternic.

Acesta va fi prezentat în cadrul Festivalului „Vama Sub Lumini de Oscar”, iar Chris Suspect va vorbi publicului despre cum a fost realizat proiectul și despre cum este viața la Washington, după ce Donald Trump a devenit președinte.

Vama sub Lumini de Oscar (VSLO), cel mai mare festival de arte vizuale din România, a ajuns la ediția a 8-a și se va desfășura la Vama Veche, în perioada 18-27 august. Cei interesați de fotografie și film se pot înscrie pe site-ul oficial al festivalului. www.vslo.ro. În ediția a 8-a vor avea loc cursuri de fotografie de stradă, instantanee cotidiene, 4x4 mud photography, fotografie conceptuală, fotografie de nud (doar pentru fotografii +18 ani), fotografie de produs, portret de mireasă, fotografie de observare cu telefonul mobil sau cursuri de retușare a imaginilor în Photoshop. Printre lectorii care predau sau fac prezentări vor fi fotografi de renume național și internațional, precum: Marian Sterea, Nicolae Coșniceru, Vali Bărbulescu și, bineînțeles, Chris Suspect.

Și pentru că de câțiva ani VSLO nu înseamnă numai fotografie, și la această ediție se vor organiza cursuri gratuite de film, teatru, muzică, pictură și modelaj tradițional, cu lectori specializați care vor prezenta rezultatul muncii lor sub forma unor vernisaje, scurtmetraje sau momente de teatru.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5