Chiar terminaţi de lucrat aici în 4 luni?

Citeste tot despre: 

Drumuri reparate, autostrăzi finalizate, căi ferate reabilitate! La ele visează guvernanţii, iar unii dintre ei chiar spun că vor fi şi gata. Ministerul Transporturilor a publicat lista cu investiţiile care trebuie finalizate până la sfârşitul anului.

Autostrada Bucureşti-Braşov, centura ocolitoare a Clujului, centura municipiului Oradea, centura Bucureştiului, mai multe poduri şi reabilitarea mai multor tronsoane de căi ferate sunt în plan a fi terminate anul acesta.

Dar cum socoteală de acasa nu se potriveşte cu cea din târg, multe dintre lucrări nu sunt nici pe departe de a fi gata. De exemplu, în planurile ministerului transporturilor se află Autostrada Bucureşti-Braşov, care are termen de finalizare 15 decembrie 2011.

Doar că, autostrada este doar pe hârtie până la Braşov, ea fiind dată în lucru doar până la Ploieşti. Lucrările sunt mult departe de a fi terminate, pe sectorul Moara Vlăsiei-Ploieşti nefiind încă gram de asfalt.

Acelaşi lucru se întâmplă la Oradea, unde centura ar trebui terminată la sfârşitul lunii septembrie, sau la Cluj, unde lucrările s-au poticnit la un kilometru, care va fi terminat abia în 2012.

Centură Oradea. Termen de finalizare:30.09.2011


Centură Cluj. Termen de finalizare: 30.09.2011

Citește și:

Centura, mai lată cu 2 benzi la intrarea pe autostrăzi

Şoferi, vă aşteaptă o nouă taxă pe autostrăzi!

Atenţie! Capcane pe autostrăzi!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1