Chemical Brothers revin în România, la Summer Well 2016

summer_well_2016.jpg

summer well 2016
Mii de români sunt așteptați anul acesta la Summer Well 2016
foto: Facebook Summer Well

Cel mai așteptat festival de muzică indie-rock din România, Summer Well 2016, are loc în al doilea weekend al lunii august, între 13 și 14 august. Cea de-a șasea ediție aduce în țară nume mari, printre care The Chemical Brothers, Years & Years și Milky Chance.

Zece trupe vor concerta la Summer Well 2016, pe domeniul Știrbey, localizat la aproximativ 15 kilometri de București. Potrivit summerwell.ro, pe scenă vor mai urca și Hurts, The Neighbourhood, Crystal Fighters, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma și HÆLOS.

Summer Well 2016: Hurts vor deschide festivalul pe 13 august

Prima trupă de pe line-up-ul afișat pe site-ul Summer Well 2016, Hurts, este un duo britanic format din vocalistul Theo David Hutchcraft și synthesistul Adam David Anderson.

Aceștia vor fi urmați de The Neighbourhood, una din trupele care a câștigat rapid teren în topul favoritelor, cu celebra melodie Sweater Weather.

Tot sâmbătă (13 august) sunt programați să cânte la Summerwell 2016 și Crystal Fighters, recunoscuți pentru prestațiile live spectaculoase, BØRNS și Sundara Karma.

Summer Well 2016: Duminică urcă pe scenă The Chemical Brothers

Summer Well 2016 îi readuce în România pe celebrii The Chemical Brothers, mult așteptați de fani, fiind unii dintre cei mai apreciați artiști de pe line-up-ul de anul acesta. În aceeași zi va urca pe scenă și formația britanică Years & Years, compusă din Olly Alexander Mikey Goldsworthy și Emre Türkmen.

Și cei de la Milky Chance sunt așteptați pe domeniul Știrbey, duminică (14 august), alături de Blossoms și HÆLOS, în ultima zi de festival.

Cum ajungi la Summer Well 2016

Pentru cei care nu pot ajunge pe cont propriu la festival, organizatorii au pregătit linia specială de transport Summer Well, care va pleca în ambele zile din stația Muzeul Țăranului Român din București, începând cu ora 14.30. Linia va funcționa până în jurul orei 2.00, iar plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă domeniul Știrbey.

Cât costă abonamentul la Summer Well 2016

Accesul la Summer Well 2016 se va face pe bază de abonament pentru cele două zile, care poate fi achiziționat de pe www.eventim.ro, www.easytickets.ro sau www.seetickets.com, în schimbul sumei de 315 de lei. Organizatorii festivalului au păstrat tradiția de la celelalte ediții de până acum de a nu comercializa bilete de acces pentru o singură zi de festival, ci numai abonamente pentru ambele zile.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1