Chemate la interviu, puse să facă sex

Ultima actualizare:

    Peste 150 de tinere  au picat în plasa  psihologului  Giuseppe  Bogdan
Peste 150 de tinere au picat în plasa psihologului Giuseppe Bogdan

Peste 150 de femei au trecut prin patul lui, în doar câteva luni. Nu, nu e vorba de vreun Casanova al zilelor noastre, ci de un escroc din Bucureşti care ar fi drogat şi violat mai multe tinere aflate în căutarea unui loc de muncă.

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul psihologului bucureştean Giuseppe Bogdan, săltat de procurori în luna februarie, după ce asupra lui a planat suspiciunea că a drogat şi abuzat sexual mai multe tinere care i-au trecut pragul cabinetului din cartierul Giuleşti.

Click! a stat de vorbă cu una dintre victime şi a aflat cum reuşea individul să îşi satisfacă poftele bolnave. Sub pretextul unor examinări psihologice, iar mai apoi fizice şi chiar ginecologice, omul reuşea să câş­­tige încrederea fetelor, pe care le dezbrăca cât ai bate din palme. E drept, era ajutat şi de drogul pe care psihologul psihopat îl vărsa în băutura servită fetelor.

”El se dădea persoană importantă (...) spunea că de evaluarea lui depinde angajarea noastră pe funcţii bine plătite. Sigur, multe fete au cedat avansurilor de bună voie, dar la mine nu a mers şi mi-a pus ceva în paharul cu apă. Mi s-a părut dubios şi că erau camere de filmat peste tot. Am rupt-o la fugă imediat”, ne spune una dintre fetele care au trecut pragul cabinetului lui Giuseppe. Fata are calitate de martor în dosarul în care psihologul infractor are nu mai puţin de 50 de capete de acuzare. Individul de 50 de ani e cercetat pentru mai multe violuri, dar şi pentru că ar fi fabricat pilulele pe care le-a administrat victimelor. Ca să nu mai punem la socoteală şi cele peste 300 de înregistrări pornografice în care fetele erau protagoniste fără voia lor! Giuseppe şi-a făcut şi un site pe care vindea filmările cu 300 de euro/bucata.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net