Chemarea taxiurilor prin aplicațiile de pe mobil, o adevărată modă în București

Ultima actualizare:

    O astfel de imagine va apărea pe ecranul smartphone-ului înaintea plasării comenzii
O astfel de imagine va apărea pe ecranul smartphone-ului înaintea plasării comenzii

Bucureștenii se împacă bine cu aplicațiile telefoanelor ”inteligente”, iar când acestea le și ușurează viața, atunci e cu atât mai bine. Cel mai bun exemplu este aplicația Star Taxi, care în doar o lună de la lansare a fost descărcată de 20.000 de ori, iar prin intermediul ei au fost realizate nu mai puțin de 23.000 de comenzi.

Disponibilă gratuit, aplicația Star Taxi permite unui utilizator să își comande un taxi licențiat, să vadă poziția lui pe hartă în timp real, să vizualizeze un profil al șoferului și al mașinii înainte de a accepta onorarea cursei de câtre respectivul șofer, pe baza comentariilor și a ratingului acestuia acordate de clienții anteriori. În plus, clientul beneficiază de acces gratuit la Internet Wi-Fi pe tot parcursul călătoriei cu taxiul.

Ca un fapt divers, cele 23.000 de comenzi au însumat aproximativ 75.000 de kilometri parcurși de clienți!

Aplicația, gratuită, poate fi descărcată atât de pe Android, de la ACEASTĂ ADRESĂ , cât și pe IOS , de la ACEASTĂ ADRESĂ.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net