Chef Adrian Pop a murit. Celebrul bucătar din Cluj era în comă, după o petrecere dubioasă

Ultima actualizare:

    Chef Adrian Pop avea doar 51 de ani
Chef Adrian Pop avea doar 51 de ani

Adrian Pop (51 de ani), cunoscutul chef-bucătar din Cluj, a murit marți seară (16 martie) la Spitalul de Urgențe din Cluj-Napoca, unde era internat în stare gravă, cu multiple lovituri la cap. Incidentul care a dus la această tragedie a rămas încă neelucidat. Din primele informații se pare că Adrian Pop a fost bătut măr la o petrecere, în Apahida, la care ar fi participat și mai mulți polițiști.

Adrian Pop a fost invitat la o petrecere aniversară în Apahida, unde ar fi participat și mai mulți polițiști, chiar dacă evenimentele de acest gen sunt interzise în perioada aceasta de pandemie, scrie monitorulcj.ro. Conform martorilor prezenți la eveniment, Adrian Pop a fost bătut de unul dintre participanți, bucătarul fiind găsit în comă de echipajul de terapie intensiva de la SMURD. „Cercetările sunt desfășurate în continuare în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală”, a transmis la acel moment IPJ Cluj. Din păcate, Adrian Pop a decedat la spital din cauza traumatismelor suferite.

A fost găsit în stare de inconștiență

"La data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertății, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. Echipajul deplasat la fața locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate de specialitate. În urma primelor verificări efectuate de polițiști și a informațiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanți părăsind încăperea. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea procurorului de caz. În vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Unii spun că totul ar fi pornit de la o partidă de skandenberg

În acest moment anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, atât că aceasta ar fi căzut, dar și că este posibil ca un participant de la petrecere să îl fi agresat. Mai mulți bucătari din Cluj i-au sărit în ajutorul Chef-ului. Unul dintre bucătari a spus că „totul ar fi plecat de la partidă de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului”, potrivit sursei citate. „Au stat împreună, au discutat, au băut împreună, pentru că ăsta e adevărul, s-au consumat şi băuturi alcoolice. S-a făcut un aşa numit concurs de skandenberg ad-hoc. Era destul de neliniştit, pentru că deja se vehiculau tot felul de acuze, vorbe urâte. Înainte să iasă afară. El era jos, baltă de sânge foarte mare” a spus unul dintre priteneii bucătarului, Paul Siserman, fost concurent la MasterChef (Pro TV).

Curg mesajele de condoleanțe

„Maestre, te-ai grăbit. Mai aveam multe de învățat de la tine. Dumnezeu să te odhinească în pace!”, a scris unul dintre cei mai buni priteni ai bucătarului, Siserman Paul pe Facebook. Anchetatorii iau în calcul mai multe piste. Unii susțin că bucătarul a căzut și s-a lovit la cap, dar este posibil și ca cineva să îl fi bătut. Unul dintre colegii de breaslă a spus că totul ar fi plecat de la partida de skandenberg dintre victima și o ruda a sărbătoritului.

Chef Florin Dumitrescu a cerut ajutor pentru Adrian Pop

Florin Dumitrescu, juratul de la Chefi la Cuțite, a demarat o strângere de fonduri pentru familia lui Adrian Pop și a promis că se va ocupa de caz pentru ca vinovații să fie trași la răspundere. Din păcate, prietenul lui s-a stins. „Facem un apel către toți membrii ANBCT România, dar și către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile și vă invităm să donați orice sumă de bani. Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor. Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate și nu va fi mușamalizată. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor”, este mesajul postat de Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Chef Florin Dumitrescu sare în ajutorul unui coleg, ajuns în comă la spital după o petrecere cu poliţişti

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net