Chartere noi spre Turcia şi Grecia, introduse de Paralela 45

Ultima actualizare:

    Paralela 45 împlineşte 30 de ani de activitate în 2020Foto: arhivă personală
Paralela 45 împlineşte 30 de ani de activitate în 2020Foto: arhivă personală

La ceas aniversar, agenţia de turism Paralela 45 a anunţat că va introduce noi chartere spre Turcia şi Grecia, două destinaţii aflate în preferinţele românilor. Tot pentru acest an, turiştii vor avea la dispoziţie o ofertă variată din care pot alege peste 160 de circuite, orgaizate în destinaţii de pe toate continentele. Alin Burcea, proprietarul companiei, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că agenţia de turism ar putea fuziona cu o firmă de incoming de pe piaţă, prin care se urmăreşte creşterea numărului de turişti străini aduşi în România.

Paralela 45 împlineşte 30 de ani de activitate în 2020 şi anunţă noi chartere spre Turcia şi Grecia şi peste 160 de circuite pe toate continentele.

"De la vacanţele organizate în anii ’90 pe litoral, la Istanbul, în China şi Grecia, portofoliul Paralela 45 a fost extins continuu şi cuprinde în acest an sute de programe de vacanţă. 1,8 milioane de turişti au călătorit în 30 de ani cu Paralela 45, care a ajuns la un rulaj de 70 milioane euro la finalul anului trecut şi estimează o creştere de 12-15% în acest an",  a spus Alin Burcea, care speră ca agenţia să atingă 5 milioane euro vânzări din online în acest an, segment care reprezintă 7% din total.

13 oraşe din România au chartere spre Turcia, operate de Paralela 45 

Pentru acest an, Paralela 45 a anunţat noi chartere spre Antalya cu plecări din Constanţa şi Satu Mare, bifând astfel 13 oraşe din care se zboară spre această destinaţie din Turcia, dar şi curse Cluj spre Bodrum, Kusadasi şi Marmaris, dar şi spre Tunisia. Compania lansează chartere şi spre Hurghada, Egipt, din Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. Alte zboruri noi în acest an sunt din Târgu Mureş şi Oradea spre Creta – Heraklion şi de la Bucureşti spre Mykonos.

Echipa Paralela 45
Echipa Paralela 45

De asemenea, ca noutăţi, în 2020, în portofoliul de circuite au fost incluse croaziere în insulele greceşti şi Turcia, Veneţia, China (Tibet şi Yangtze), Japonia şi Coreea de Sud, Namibia, Senegal, SUA (Miami), Alaska şi Yukon, Noua Zeelandă."Românii călătoresc peste tot. Fiecare destinaţia de vacanţă este testată de Paralela 45", a precizat Alin Burcea.

Activitatea turoperatorului se desfăşoară prin reţeaua de 50 de agenţii proprii şi francize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net