CFR Călători vine cu oferte de Valentine’s Day și Dragobete. Ce reducere au îndrăgostiții

indragostiti-cu-bagajele-in-gara.jpg

Îndrăgostiții au reduceri la tren dacă pleaca în vacanță de Valentine's Day sau de Dragobete
Îndrăgostiții au reduceri la tren dacă pleaca în vacanță de Valentine's Day sau de Dragobete
Foto: Shutterstock

Te pregătești să pleci la munte, la mare sau în orice alt colț al țării? Află că mâine, 14 februarie, când sărbătorim Valentine’s Day, dar și de Dragobete, pe 24 februarie, ai parte de reducere dacă mai iei cu tine o persoană. CFR Călători a gândit oferta atât pentru îndrăgostiți, cât și pentru simpli parteneri de drum.

CFR Călători va oferi preţuri speciale pentru cei care vor călători cu trenul pe 14 februarie, Valentine’s Day, dar și de Dragobete, pe 24 februarie, atât timp cât achiziţionează două bilete de tren.

Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă dacă cumperi două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Reducerea la CFR este de 50% dacă iei două bilete

Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020  la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri.

Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, intră pe www.cfrcalatori.ro sau sună la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern).

 

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1