CFR Călători, despre ora de iarnă 2020 și cum influențează schimbarea mersul trenurilor

tren-zapada.jpg

Tren de călători
Ora de iarnă nu schimbă mersul trenurilor
Citeste tot despre: 

CFR Călători a făcut un anunț în legătură cu ora de iarnă 2020 și informează că începând din 25 octombrie în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale. Schimbarea orei nu va modifica însă mersul trenurilor.

CFR Călători, despre ora de iarnă 2020 și mersul trenurilor

În noaptea de 24 spre 25 octombrie 2020, când ora 04.00 devine ora 03.00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din stațiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulație după ora 4 AM, ora oficială de vară, vor opri în stațiile din parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale. Trenurile care mai au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor coontinua mersul până la destinație.

Având în vedere că și în țările vecine trecerea de la ora de vară la ora de iarnă se face în aceeași zi de 25 decembrie 2020, între stațiile de frontieră trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.

CITEȘTE ȘI: Ora de iarnă 2020. 6 întrebări și răspunsuri

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1