CFR anunţă preţuri mai mici la biletele de tren pe câteva rute

Ultima actualizare:

    Călătorii vor putea cumpără bilete şi abonamente de tren la tarife mai mici
Călătorii vor putea cumpără bilete şi abonamente de tren la tarife mai mici

Călătorii vor putea cumpără bilete şi abonamente de tren la tarife mai mici, anunţă CFR într-un comunicat. Astfel, câteva trenuri InterRegio vor avea tarife aferente rangului de tren Regio.

Spre exemplu, la trenul IR 1546, un bilet de călătorie Cluj - Satu Mare costă 38,70 lei în loc de 66,80 de lei, iar la trenul IR 1599, un bilet Bucureşti -Craiova costă 33,40 lei în loc de 60 de lei.

Pe rutele Galaţi - Brăila, Galaţi - Făurei, Bucureşti Nord - Galaţi, Galaţi - Constanţa, Oradea - Satu Mare, Cluj Napoca -  Satu Mare, Oradea - Cluj Napoca, Caracal - Craiova, Braşov - Iaşi, Suceava - Ilva Mică, Piatră Olt - Craiova, Craiova - Bucureşti Nord, Cluj Napoca - Beclean pe Someş, Cluj Napoca - Ilva Mică, preţurile biletelor de clasa a 2-a se reduc cu 30% - 50%.

La toate trenurile InterRegio care circulă între Galaţi - Brăila, biletele de călătorie clasa a 2-a costă 9,20 lei în loc de 14,50 lei.

La trenurile IR 1531, IR 1532, IR 1533, IR 1534, IR 1535, IR 1536, un bilet de călătorie Oradea - Cluj Napoca este redus cu 30% şi costă 32,35 lei, în loc de 44,50 lei.

Toate tarifele menţionate mai sus includ şi tariful de rezervare a locului, de 3,9 lei. Biletele pot fi cumpărate atât Online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR cât şi de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net