A cerut instanței să-i oblige vecina să-i fie amantă. ”Se culcă cu toți, dar nu cu mine”

Ultima actualizare:

    Vecina tânărului nu vrea să aibă relații sexuale cu el, în condițiile în care ea ”se culcă cu toți”
Vecina tânărului nu vrea să aibă relații sexuale cu el, în condițiile în care ea ”se culcă cu toți”

Un tânăr din județul Arad a apelat la ajutorul magistraților pentru a-și rezolva problemele sentimentale. Acesta a cerut instanței să o oblige pe vecina sa să-i devină amantă. Bărbatul este frustrat de faptul că aceasta întreține relații sexuale cu toți cei din sat, numai cu el nu. Chiar dacă pare absurd, plângerea a fost tratată cu maximă seriozitate.

Un bărbat din județul Arad a cerut instanței de judecată să emită o sentință prin care să-i oblige vecina să devină amanta lui. Bărbatul a depus o plângere la Judecătoria Lipova în care declară că este ”torturat” de tânăra în vârstă de 23 ani, care întreține relații sexuale cu toți, însă pe el îl refuză, ba chiar îl provoacă, fără să aibă vreo intenție de a-l ”răcori”.

După ce a încercat în repetate rânduri să o facă pe aceasta să se culce cu el, însă fără niciun fel e rezultat, tânărul a apelat la ajutorul instanței. Acesta speră să primească o sentință judecătorească ce o va obliga pe vecina lui să-i cedeze avansurilor.

În plângerea depusă, tânărul descrie cu lux de amănunte ce l-a făcut să apeleze la această soluție disperată.  Acesta declară că într-o zi, pe când se afla în vizită la vecina cu pricina, el se uita liniștit la televizor, când, deodată, aceasta i-a apărut în față, decoltată și cu pantaloni scurți, ca să se vadă tot.

”Se pensa în oglindă, se ruja și îi vorbea provocator reclamantului, așezându-se în fața acestuia, uzând de expresii pornografice”, se artă în sentință, potrivit Știrile Pro Tv. În urma celor întâmplate, reclamantul a atins-o, dându-i astfel de înțeles că ar vrea mai mult de la ea, însă aceasta l-a refuzat vehement. Mai mult decât atât, vecina năzdrăvană și-a chemat un amant în vârstă de 17 ani, iar pe el l-a dat afară din casă, ca să-și poată face treaba în liniște.

Bărbatul spune că este torturat de atitudinea vecinei sale, care se culcă cu toți, numai cu el nu. Judecătoria Lipova a invocat caracterul nelegal al solicitării, astfel, bărbatul trebuie să se resemneze și să accepte situația în care se află sau să aplice alte metode pentru a-și cuceri vecina.

 "A avea o amantă, ca relație socială de profunzime intimă, este o situație care contravine adeseori moralității celor mai multe tipuri de comunitate umană și care, deși neprevăzută de lege, nu este nici interzisă, însă, prin interpretarea normelor care reglementează drepturile personalității rezultă că nu există nici o normă care să fondeze pretenția unui reclamant, nesatisfăcut în dorința lui, de a obține satisfacția obligării unei persoane parate la predarea vieții sale intime acestuia. Numai voința liberă, reciproc asumată de doi oameni, fără concursul legii și sub auspiciile moralității, pot crea o conviețuire intimă în afara căsătoriei", se precizează în sentință.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
catalin predoiu JPG
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net