Centru fix de vaccinare deschis la Piața Obor. Iată programul de funcționare

vaccinare-obor.jpg

vaccinare obor
Un centru fix de vaccinare a fost deschis la Piața Obor
Sursă foto: Captură video Digi24

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 de la Piața Obor se redeschide vineri, 18 iunie. De data aceasta va fi un punct de vaccinare permanent în care vor fi folosite doze de vaccin Johnson & Johnson.

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu a anunțat că vineri la Piața Obor va fi redeschis centrul de vaccinare.

„Având în vedere cererea mare, schimbăm planul și revenim mai devreme la Obor. Mâine deschidem aici un centru de vaccinare fix, care va rămâne cât aveți nevoie. Doritori să fie, că doze avem destule”, a anunțat Mihaiu joi pe Facebook.

La Obor, vaccinarea se va face cu serul Johnson & Johnson. „Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie și avem terasa cu mici aproape. Așadar, începând de mâine, vă așteptăm pe toți cei care vă doriți să vă vaccinați în cea mai mare piață din țară, piața Obor. Simplu și rapid, într-un mediu autentic românesc, unde oricum aveați drum dacă apreciați produsele variate și proaspete”, a scris joi Radu Mihaiu.

„Caravana de la Obor de săptămâna trecută a avut rezultate foarte bune, am vaccinat 1.436 de oameni în trei zile, drept urmare, ne-am hotărât să facem un centru fix la Obor, pentru că este un loc foarte aglomerat şi putem să ajungem mult mai uşor la oameni cu vaccinul”, a precizat Alexandra Chirilă, viceprimarul Sectorului 2. 

Programul de funcționare al centrului fix de vaccinare de la Piața Obor 

Ea a menţionat că programul centrului, care are două puncte de vaccinare, este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8.00-19.00, iar duminica - între orele 8.00 - 18.00.

La fel ca la sfârşitul săptămânii trecute, Terasa de la Obor le acordă celor care se vaccinează câte un voucher cu care pot primi gratuit o porţie de mici cu muştar, pâine şi apă, viceprimarul menţionând că depinde de acest operator privat cât timp va mai menţine această ofertă.

„Depinde şi de posibilitatea Terasei de la Obor. Este un operator privat care a dorit să încurajeze vaccinarea şi este prerogativa dânşilor să spună când nu mai pot să se implice”, a adăugat Alexandra Chirilă.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5