"Celula în care stă acum Elena Udrea este plină de gândaci și șobolani" FOTO

celula-in-care-sta-elena-udrea.jpg

celula elena udrea plina de sobolani
Celula în care stă acum Elena Udrea este plină de gândaci și șobolani
FOTO: Arhiva personală

Arestată pentru o perioadă de 30 de zile, în dosarul Microsoft, Elena Udrea își va petrece timpul în celula în care a fost închisă vrăjitoarea Vanessa, după ce a fost acuzată pentru că a șantajat-o pe Oana Zăvoranu.

Miercuri seara, în emisiunea "Wowbiz'', de la Kanal D, vrăjitoarea Vanessa a oferit detalii despre celula în care este închisă acum Elena Udrea, și în care a stat și ea patru luni.

''Condiţiile sunt inumane. Se spune că este o cameră VIP. Este o cameră de 2 pe 2, nu poți sta două persoane în picioare în același timp. Nu există nicio ușă, e o perdea care delimitează zona. Am fost devastată când am ajuns acolo'', a povestit aceasta, la Kanal D.

vanessa.jpg

celula elena udrea plina de sobolani
Vanessa a stat în aceeași celulă în care este închisă acum Elena Udrea
Foto: Captură Kanal D

Vanessa a rămas șocată de condițiile din pușcărie: ''Sunt păianjeni, gândaci, șobolani. Nu vine nimeni să îți facă ordine și curățenie. Elena Udrea o să facă singură curățenie. Cel mai greu de suportat este spațiul. E mic și sufocant. Acolo nu se stinge niciodată lumina. Camera e plină de igrasie. În cameră se spală lucrurile. La șapte dimineața trebuie să fie în picioare. În celulă ți se aduce mâncarea. Eu mâncam de acasă, nu ai cum să mănânci de acolo. «Pâine, ceai, fasole, varză», nimeni nu lua să mănânce de acolo. Arăta oribil, nu cred că Elena Udrea va mânca acolo'', a mai adăugat ea, în platoul emisiunii ''Wowbiz".

celula-elena-udrea.jpg

Aşa arată celula în care va dormi de acum înainte Elena Udrea
Foto: Click!

Elena Udrea - de la lux la condiţiile mizere ale puşcăriei

"Blonda de la Cotroceni" a trecut, peste noapte, de la lux la mizerie. Înainte de a intra în închisoare, Elena Udrea locuia într-un cartier de lux din zona Băneasa, unde chiria ajungea la aproximativ 3.000 de euro pe lună. În prezent, Elena Udrea nu mai are nicio casă pe numele ei. Ea a vândut ultima locuinţă la sfârşitul lunii octombrie, deoarece "aveam nevoie de bani".

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1