Cele mai tari concerte din săptămâna viitoare

9._timp_liber_holograf.jpg

Dan Bittman, solistul Holograf
Dan Bittman, solistul Holograf

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Este iarnă, s-a terminat sezonul vacanţelor, dar asta nu înseamnă că nu ne mai distrăm. Putem merge la film, la teatru, la spectacole de comedie, la muzee, dar şi la concerte. Lara Fabian cântă la Cluj, Holograf are concert simfonic la Piatra Neamţ, iar în Bucureşti răsună muzica anilor ‘90.

Haideţi să-i cântaţi Larei Fabian «la mulţi ani», la Cluj

lara-fabian.jpg

Lara Fabian
Lara Fabian

După ce în luna noiembrie artista de origine belgiană şi-a anulat în ultima clipă trei concerte din România, unul la Craiova şi două la Bucureşti), anul acesta revine să-şi onoreze angajamentele. Potrivit infomusic.ro, unul dintre concerte îl va ţine la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 14 ianuarie, iar altul la Bucureşti, pe 3 februarie. Cele două spectacole fac parte din cadrul „50 World Tour” ce promovează cel de-al 14-lea material de studio din carieră, precum şi aniversarea de 50 de ani a Larei Fabian (n.r. împlineşte 50 de ani pe 9 ianuarie). Biletele au preţuri cuprinse între 195 şi 310 lei.

Holograf, Paula Seling şi Adda, într-un grandios concert simfonic

În colaborare cu Filarmonica “George Enescu” din Botoşani, trupa Holograf, împreună cu Paula Seling, Adda, Gelu Graur sau Maria Miron, se adună într-un concert grandios “pentru anul nou 2020”. Spectacolul numit “Holograf Simfonic” aduce pe aceeși scenă nume de referință ale muzicii românești, atât din categoria celei de operã, operetă, simfonice, cât și a altor genuri muzicale. Un concert va avea loc vineri, 17 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din Botoşani, iar altul sâmbătă, de la aceeaşi oră, la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ. Biletele au preţuri cuprinse între 39 şi 249 de lei.

Îţi e dor de muzica de pe casete şi CD-uri?

trupa-sweet-kiss.jpg

Trupa Sweet Kiss
Pe scenă va urca şi trupa Sweet Kiss

Muzica de discotecă a anilor ‘90 va avea mereu un farmec aparte. Dacă vă e dor de ea, sunteţi aşteptaţi sâmbătă, 18 ianuarie, la concertul “Casete şi CD-uri” de la Berăria H din Bucureşti. Pasha Man urcă pe scenă să cânte “Acelaşi sânge”, Sweet Kiss vor încinge atmosfera cu “Alin, Alin”, iar voi toţi puteţi fredona “Nu mă uita” împreună cu trupa N&D. Spectacolul începe la ora 22.00, iar biletele costă 15, 20 sau 45 de lei.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5