Cele mai tari concerte ale lui 2020. Celine Dion cântă la București în 29 iulie

Se anunţă un an plin de muzică bună şi distracţie. Nume mari ale scenelor internaţionale, precum Celine Dion, Lara Fabian, David Garrett, Mariza, Richard Clayderman, Boney M sau Goran Bregovic, vin să cânte în România. Biletele s-au pus deja în vânzare.

14 ianuarie. Lara Fabian îşi serbează ziua la Cluj. După ce în luna noiembrie artista de origine belgiană şi-a anulat în ultima clipă trei concerte din România (unul la Craiova şi două la Bucureşti), anul acesta revine să-şi onoreze angajamentele.

Potrivit infomusic.ro, unul dintre concerte îl va ţine la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 14 ianuarie, iar pe altul la Bucureşti, la 3 februarie. Cele două spectacole fac parte din cadrul „50 World Tour” ce promovează cel de-al 14-lea material de studio din carieră, precum şi aniversarea de 50 de ani a Larei Fabian (n.r. împlineşte 50 de ani pe 9 ianuarie). Biletele au preţuri cuprinse între 195 şi 310 lei.

23 ianuarie. Tarja Turunen vine la Bucureşti. Regina muzicii simfonice rock revine în România la începutul acestui an pentru a oferi fanilor o seară memorabilă.

Acompaniată de 17 muzicieni, Tarja Turunen va cânta toate hiturile care au făcut-o celebră. Soprană lirică, pianistă şi compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematică a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului internaţional. Concertul numit “360 Degrees” va avea loc joi, 23 ianuarie, la Circul Metropolitan Bucureşti. Biletele au preţuri cuprinse între 150 şi 360 de lei. 

7 martie. Mariza revine la Sala Palatului. Prezenţa celebrei cântăreţe portugheze Mariza s-a transformat într-o constantă necesară în calendarul evenimentelor artistice din România.

Astfel, îndrăgita artistă de muzică fado revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru un nou şi inedit concert de sonorităţi portugheze veritabile, anunţă eventim.ro. Spectacolul va avea loc la data de 7 martie, de la ora 19.00, iar biletele costă între 99 şi 199 de lei. 

8 martie. Legendarii Boney M, concert aniversar. Trupa Boney M revine în România pentru a marca 45 de ani de activitate printr-un concert extraordinar ce va avea loc pe 8 martie la Sala Palatului din Bucureşti. „Daddy Cool”, „Rasputin” sau „Rivers of Babylon” sunt doar câteva dintre piesele celebre care vor răsuna live pe scenă.

Trupa a devenit cunoscută la finele anilor `70, în plină eră disco. Au vândut până acum 100 de milioane de discuri în întreaga lume, iar în România concertele lor sunt, de obicei, sold out. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei. 

2 aprilie. Goran Bregovic iubeşte România. Are o legătură foartre strânsă cu ţara noastră şi revine ori de câte ori are ocazia împreună cu trupa sa, Wedding & Funeral Orchestra.

O astfel de ocazie va fi pe 2 aprilie, când Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi artişti balcanici, şi-a programat un show impresionant la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele costă între 109 şi 269 de lei.  

29 mai. Toto Cutugno sărbătoreşte 50 de ani de activitate. Celebrul solist italian sărbătoreşte 50 de ani de activitate pe scena Sălii Palatului din Bucureşti printr-un concert care va avea loc pe 29 mai.

Artistul care a marcat generaţii întregi de ascultători se va prezenta în faţa românilor cu cele mai bune piese din întreaga sa discografie: „L’italiano”, „Serenata”, „Solo noi”, „Innamorati”, „L’ete indien”, „Et si tu n’existais pas” etc. Biletele costă între 90 şi 350 de lei. 

29 iulie. Celine Dion e în turneu mondial. Considerată una dintre cele mai bune voci ale muzicii pop, Celine Dion este în turneul mondial „Courage World Tour”, care cuprinde şi România. Artista va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti la data de 29 iulie, iar biletele au preţuri cuprinse între 225 şi 850 de lei. În afara pieselor de pe noul album care e acum în promovare, fanii vor putea asculta şi fredona live hituri precum „My heart will go on”, „Because you loved me”, „It’s all coming back to me” şi multe altele. 

21&23 octombrie. David Garrett cântă la Cluj şi la Bucureşti. Superstarul internaţional care a cucerit publicul din România în 2018, cu două reprezentaţii sold-out ale concertului „Explosive live”, precum şi cu programele de muzică clasică din cadrul Festivalului Internaţional George Enescu, revine anul acesta la noi în ţară pentru două concerte la Bucureşti (21 octombrie) şi la Cluj-Napoca (23 octombrie).

Potrivit eventim.ro, cele două spectacole fac parte din turneul mondial „Unlimited Live”, turneu care aniversează 10 ani de concerte în întreaga lume. Violonistul promite melodii noi, aranjamente muzicale unplugged şi interpretări emoţionante ale celor mai apreciate hituri internaţionale. Preţul biletelor porneşte de la 150 de lei şi ajunge la 710 lei. 

Loading...

Citește și

  • summer well 2020

    Vara înseamnă automat și o serie de festivaluri de muzică. Iubitorii de distracție nu ratează niciun eveniment care aduce în țara noastră cei mai în vogă artiști ai momentului, așa că ediția aniversară Summer Well 2020 se anunță încă de acum a fi una adevărat incendiară.

  • saga festival

    Scena festivalurilor din România se îmbogățește din vara lui 2020. De data aceasta, Parcul Izvor din Capitală este locul unde își dau întâlnire cei mai în vogă DJ și producători de muzică electronică. Peste 150 de artiști vor apărea pe cinci scene care vor găzdui show-uri din mai multe genuri muzicale, între 5 și 7 iunie.