Cele mai tari bancuri despre URSS. De ce ţinea caporalul Ivan Ivanovici să rămână la Kabul

urss.jpg

urss, harta
Aşa arăta harta Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste, fostul "imperiu roşu"
Foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

În Epoca de Aur, nu doar bancurile cu Nicolae Ceauşescu făceau furori în România. Glumele având drept subiect Uniunea Sovietică, “fratele mai mare de la Răsărit”, erau la fel de gustate în anii roşii. Iată câteva dintre bancurile cele mai reuşite.

La ora de geografie profesoara întreabă: “Cu cine se învecinează Uniunea Sovietică?” Bulă, care ridicase primul mâna, răspunde sigur pe el: “Uniunea Sovietică se învecinează cu cine vrea ea”.  

 

Întrebare pentru Radio Erevan: “E adevărat că în Uniunea Sovietică cresc porumbii mari cât stâlpii de telegraf?” Răspuns: “Da, e adevărat, dar tot atât de rari”.

 

Trupele sovietice părăsesc Afganistanul. Soldaţii sunt fericiţi că se întorc acasă, numai caporalul Ivan Ivanovici făcu cerere să rămână în continuare la Kabul. “Bravo caporal!”, zice generalul. “Voi cere să fii decorat şi avansat pentru devotamentul tău pentru patria-mamă. De unde eşti de loc, caporale?” “Din Cernobîl, tovarăşe general”. (Folclor umoristic internetist – vol. XI – cules de Florentin Smarandache)

 

Citeşte mai multe bancuri cu URSS pe adevarul.ro!

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • klaus iohannis

    Președintele Klaus Iohannis este în mijlocul unei “furtuni”, poate fără voia sa. Declarațiile legate de ordinul de evacuare emis de ANAF la adresa televiziunilor din trustul Intact i-au adus scăderea considerabilă a numărului de aprecieri din partea poporului, atât în viața reală, cât și în cea virtuală, pagina lui de Facebook scăzând dramatic la capitolul like-uri.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul