Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România. Sunt recunoscute la nivel internaţional

Ai toate motivele să vizitezi şi ţara noastră în perioada Sărbătorilor de iarnă. Târgurile de Crăciun au un farmec aparte şi te introduc într-o atmosferă de poveste. Unul dintre cele mai frumoase târguri este cel de la Sibiu, ajungând să fie recunoscut chiar la nivel internaţional.

Este deschis până pe 3 ianuarie 2020 şi te îmbie cu miros de vin fiert şi castane coapte, colinde, luminiţe şi căsuţe în care se vând decoraţiuni făcute manual. 

Potrivit momondo.ro, pe locul doi în topul celor mai frumoase târguri este cel din Cluj-Napoca. Patinoarul este una dintre principalele atracţii de aici, alături de căsuţa lui Moş Crăciun. Este deschis până pe 31 decembrie.

Tot în top se menţine târgul de Crăciun din Bucureşti, deschis până pe 26 decembrie în Piaţa Constituţiei. Aici au loc concerte cu artişti de renume, ateliere, donaţii, precum şi nelipsitele căsuţe cu bunătăţi. Cei care ajung la munte nu trebuie să rateze târgul din Braşov, organizat în Piaţa Sfatului până pe 1 ianuarie 2020. Terasele cu umbreluţe din timpul verii au fost înlocuite acum de cele 40 de căsuţe la care să-ţi clăteşti ochii şi să-ţi goleşti buzunarele.  

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1